Konsole zaczęły mieć sens dopiero od czasów PSXa moim zdaniem. Konsole typu NES czy SNES były ciekawymi zabawkami dla geeków, takich jak ja którzy lubią grzebać w elektronice, ale nic poza tym.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
eee panowie co wy przecież jak kiedyś był wywiad apropo ahc to coś mówił josef że możemy się spodziewać ahc na xbox a jeszcze na xbox jest taka kultowa gierka jak injustice pozdrawiam
jeżeli chodzi o dostępność konslol to najdostępniejszą konsolą dla nas jest xbox one, który zawiera narratora. Niestety narrator tam nie działa w języku polskim. Osobiście miałem doczynienia z nintendo vi i grałem w rhythm heaven. Powiem że wrażenie jest nie z tej ziemi. Apropo tak zwanych gametoyów czyli zabawek do grania to miałem przyjemność bawić się takim wynalazkiem jak bob it extreme. Z tego co wiem to firma hasbro wypuściła kilka odmian tego bop it, ja nie pamiętam za bardzo którą edycję tego extreme miałem ale fajna konsolka to była, ciekawe czy to się da gdzieś kupić. Z konsolami z serii playstation nie miałem w ogóle styczności, i szkoda że żadnego porządnego emulatora tych konsol nie ma bo bym sobie zagrał w mortal kombat DC universum.