Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Started by Lowca_Androidow 353 posts last post 11 months ago Page 12 of 18

@Pates To może kup i sprawdź sam? Przecież można zwrócić sprzęt w ciągu 14 dni jakby coś nie grało. Oczywiście w takiej sytuacji trzeba przywrócić oryginalny soft, gdybyś wcześniej coś tam z Rockboxem działał.

nie chcę mi się bawić w zwroty internetowe.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nowe mp3 znalazłem. Sony nwz-e474, sony nwz-e585.

kupiłem ipoda, w sonych mało tego że trzeba było manualnie rb instalować, to jeszcze przy każdym uruchomieniu/wyłączeniu przestawiać system.
@łowca.
rockbox.org tam są modele ładnie nagłówkowane.
@tomecki radio działa od końca 2017 w sonych, pisze to na wiki.

Tylko po co ci w Ipodzie Rb, skoro tam jest gadacz? No chyba, że kupiłeś Classica.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

ja napisałem o rb w sonych

Ok
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Hej.
No i od wczoraj mam nową sansę clip zip,
jeszcze udało mi się dostać.

Myślałam też kiedyś o ipodzie
w razie co,
bo sans już nie ma prawie.
I mam okazję się ww wspomnianym ipodem pobawić
- ipod nano5G.
Obsługa dotykiem nie do przeskoczenia.
O ile siedząc w miejscu
jestem w stanie obsłużyć go całkowicie,
tak w aucie,
o chodzeniu z nim nie mówiąc,
podgłaśnianie,
czy zmienianie utworu leży kompletnie.
Leży kompletnie,
bo nie mogę wykonać precyzyjnego ruchu/kliknięcia,
chcę kliknąć w prawo
to mi się w dół i w prawo jednocześnie klika.
Więc dla osób,
które mają problemy ze sprawnością manualną,
raczej nie polecam.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Pisałem kiedyś o tym, że mi się Sansa zepsuła i nie da się naprawić ani przytrzymaniem ani podłączeniem zprzytrzymaniem entera.
Wgrywałem rockboxa przez ctrl+v i się sypło w połowie. Wie ktoś, jak to to zreanimować jeszcze można?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

dziwne. Co do ipoda5, tam jest dotykowe kułko.

I właśnie iPod to dla mnie nieporozumienie. Dla mnie odtwarzacz powinien mieć możliwość obsługi jedną ręką i bez potrzeby wyjmowania go z kieszeni, a tego nie da się zrobić z iPod'em.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

z nano 7 da się bez problemu.

Jeśli chodzi o rockboxa,
to z gier akurat sobie nie skorzystamy.
I nie przeszkadza mi to zbytnio.
To odtwarzacz mp3,
a nie konsola :P
Sygnatura:

Heilung -
"Norupo".

A u mnie jest taki problem z moją sansą clip+, którą kupiłem na allegro we wrześniu 2018 roku.
Od kwietnia 2019 mam jakiś dziwny problem. Jak jest sansa odłączona od ładowarki to się nie chce w ogóle włączać, a jak się ją podepnie do ładowarki, to jest tylko komunikat pliki, i potem jest albo komunikat pusta bateria, naładuj, albo komunikat wyłączanie. I jak się ją na nowo włącza to się ona z powrotem wyłącza. A bateria nie jest w cale pusta, bo jak wczoraj jakimś cudem mi się włączyła na dłużej, była podpięta pod ładowarką, bo na baterii w ogóle nie startuje, to ma 86%. Mnie to trochę dziwi, że kolejna sansa clip+ się zepsuła. I próby wgrywania ponownie rockboxa nic nie dają.
Czy da się jakoś uruchomić tą sansę clip+? Ewentualnie, czy polecacie coś podobnego do sansy clip+, żeby działało z rockboxem? Bo już sam nie wiem, czy wydawać kolejne pieniądze na nową sansę, czy kupić coś innego. Pozdrawiam.

Dodam jeszcze, że rockboxa wgrywałem przez rockbox utility.

co do emulatora, jest naprawdę, ale się tnie i jakość dźwięku jest średnia. Moja sansa da się wyłączać podczas ładowania

Ale mi nie chodzi o wyłączanie w trakcie ładowania. Chodzi mi o to, że jak podłączę sansę do ładowania, to jest komunikat pliki, a potem komunikat wyłączanie, żeby nie było, ja nie trzymam cały czas wyłącznika. Nacisnę wyłącznik, powie mi pliki, a za chwilę jest od razu komunikat wyłączanie. A na baterii w ogóle nie odpala. Da się to jakoś naprawić? Ponowne wgrywanie rockboxa nic nie daje.

Może coś w włączniku
wcisnęło się do środka,
przez co cały czas tworzy styk
i to powoduje taką reakcję.

Z tego,
co wiem
i co sprawdziłam,
sansa podczas przebywania w usb,
nie powinna dać się wyłączyć.
Sygnatura:

Heilung -
"Norupo".

a u mnie się da, jest to może i dziwne ale przydatne.
Markus da się ale nie warto bo można coś popsuć. Najlepiej poszukać nowej

Właśnie przetestowałem Zipa. O dziwo, zwykły clip wygląda nieco ciekawiej. Zobaczymy, jak wytrzymuje bateria.