Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Started by Lowca_Androidow 353 posts last post 11 months ago Page 11 of 18

bo jakoś nie dokońca rozumiem o co chodzi z tą kalibracją. Krucej działa?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

za ipodem przemawia też 1 fakt, ma 16gb i jest metalowy.

Tak- mówiłem o Ipodzie Classic, dokładnie o 4g.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

niestety jest wielki jak pisałem, a ja chcę czegoś poręcznego. Gdyby to był bardziej stacjonarny może i bym brał.

do odtwarzaczy dołączyła sansa fuze.

Jednak kupił bym Sony mimowszystko.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Lub jeśli są dostępne do udźwiękowienia to Irivera. Sam kiedyś miałem ich mp4, jedną z tańszych i grałabardzo porządnie jak za taką cenę. Wtedy niczego lepszego za ok- 300 zł nie widziałem.

Czy mógłyb mi ktoś podesłać modele SONY które można udźwiękowić i ewentualnie linki do robboxów dla SONY
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

iriwerów niema, a sony 8 gb to mało.

Po co ci więcej? Wszystkiego przesłuchasz za jednym zamachem?

nie ale sony ma problemy z baterią

Irivery są obsługiwane, ale tylko stare modele jeszcze z dyskami mechanicznymi, czyli tak jak to jest w przypadku odtwarzaczy, np. firm Archos, Cowon i iPodów Apple'a..

tych też niema w sprzedaży

Pates- skąd wiesz, że ma problemy z baterią?

tomecki pisał, a na stronie rockbox.org/wiki/sonyNWZ-E380 czy coś podobnie pisze

Nie pisałem, że ma problemy z baterią tylko, że Rockbox nie do końca ma uporządkowane sprawy związane włąśnie z baterią.

czyli działa krócej? Czy jak. Bo teraz potrzebuję szybkiej decyzji. Sony czy ipod nano7

Ja zdecydowanie rekomenduję sansy. To cudo ma jedną przegenialną funkcyjkę, której model Sony najprawdopodobniej nie posiada. Można automatycznie przestroić nagranie ze zmianą tempa. To się przydaje, kiedy np słuchasz źle zgranego materiału z kasety magnetofonowej i nie chce Ci się w tym momencie korygować pliku na komputerze. Pozatym warto zwrócić uwagę na głośność odtwarzacza Sony. Te playery, mimo świetnych jak na swoją cenę parametrów często są dość ciche. Dwa razy się na tym przejechałem jakiś czas temu. Nie wiem, jak jest w przypadku sprzętu, o którym mowa w tym wątku.

Funkcję zmiany tempa ma Rockbox, więc wszystko, na czym on chodzić będzie tę funkcję również dostanie.
Co do baterii to nie wiem, który odtwarzacz jest pod tym względem lepszy, bo znam tylko Sansy.

nie. Mi chodzi o to z baterią co może oznaczać to że rb ma z nią problemy. Sans nie ma, mam zip ale się psuje po 6 latach użytku