Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Back to Archiwum Eltena#21 pajper
Otrzymałem pięć wpłat na pakiety premium. Łącznie zebraliśmy 1390,50 zł.
Bardzo dziękuję!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#22 Zuzler
Mam nadzieję, że numer konta podany w pierwszym wpisie jest aktualny, bo właśnie coś tam przelałam. Jutro powinno dojść.
#23 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na funkcję premium. Łącznie zebraliśmy 1420,50 zł. Bardzo dziękuję!
#24 pajper
Otrzymałem cztery wpłaty na funkcje premium. Łącznie zebraliśmy 1840,50 zł. Bardzo dziękuję.
Uwaga! W związku ze zbliżaniem się do limitu w tym miesiącu, nie będę już do końca stycznia przyjmował wpłat na funkcje premium.
Osoby zainteresowane proszę o wpłacanie w lutym.
#25 lukasz1993258
czyli do końca stycznia nie uróchomie funkcji premium poprzelaniu jak rozumiem tak?
#26 daszekmdn
Najlepiej teraz dać osobom zainteresowanym kod dokońca stycznia aby mogli używać :).
#27 balteam
Czyli ten ktodo końca stycznia przeleje dostanie zwrot kasy i jeszcze raz musi wysłać, bo limit jest 1400 zł. Także nie wysyłajcie teraz po prostu.
#28 lukasz1993258
no cuż no to poczekam do lutego wtakim azie
#29 Zuzler
No ej, przed chwilą pisaliście, że limit to jeszcze ho ho ho, daleko.
#30 balteam
No to Zuzler cofnij się kilka postów wstecz i policz, czy wtedy jak to było pisane to było daleko czy blisko?
#31 Julitka
@Zuzler No ale ludzie powpłacali i już. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#32 Zuzler
O do piekła, rzeczywiście. Nie było tematu :D
#33 pates
No ale w takim razie myślę, że faktycznie możnaby dać do końca miesiąca kod na pakiety w takiej sytuacji. Wszak do końca stycznia 4 dni zostały i elten na tym nie ucierpi.
#34 lukasz1993258
czy pakiety premium będzie można kupić od początku miesiąca?
#35 pajper
Tak.
#36 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 1888,60 zł. Bardzo dziękuję.
#37 pajper
Usunąłem z tego wątku burzę niezwiązaną z jego tematem.
#38 pates
Zaraz zaraz, to jak to jest z tym limitem?
#39 Julitka
@Pates Raz było wyjaśnione, 1400.
Wystarczy.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#40 pates
Ale nie, źle mnie chyba zrozumiałaś. Dawid przed chwilą pisał, żeby ju ż kasy nie wpłacać, a przed chwilą wleciała wpłata.