Archiwum Eltena
Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Started by pajper
352 posts
last post 4 years ago
Closed
Page 2 of 18
pajper — Post 21 of 352
2021-01-25 11:39
1 like
Otrzymałem pięć wpłat na pakiety premium. Łącznie zebraliśmy 1390,50 zł. Bardzo dziękuję!
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Mam nadzieję, że numer konta podany w pierwszym wpisie jest aktualny, bo właśnie coś tam przelałam. Jutro powinno dojść.
pajper — Post 23 of 352
2021-01-25 19:06
1 like
Otrzymałem jedną wpłatę na funkcję premium. Łącznie zebraliśmy 1420,50 zł. Bardzo dziękuję!
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
pajper — Post 24 of 352
2021-01-26 18:27
5 likes
Otrzymałem cztery wpłaty na funkcje premium. Łącznie zebraliśmy 1840,50 zł. Bardzo dziękuję. Uwaga! W związku ze zbliżaniem się do limitu w tym miesiącu, nie będę już do końca stycznia przyjmował wpłat na funkcje premium. Osoby zainteresowane proszę o wpłacanie w lutym.
czyli do końca stycznia nie uróchomie funkcji premium poprzelaniu jak rozumiem tak?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
2021-01-26 22:07
1 like
Najlepiej teraz dać osobom zainteresowanym kod dokońca stycznia aby mogli używać :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Czyli ten ktodo końca stycznia przeleje dostanie zwrot kasy i jeszcze raz musi wysłać, bo limit jest 1400 zł. Także nie wysyłajcie teraz po prostu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no cuż no to poczekam do lutego wtakim azie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No ej, przed chwilą pisaliście, że limit to jeszcze ho ho ho, daleko.
No to Zuzler cofnij się kilka postów wstecz i policz, czy wtedy jak to było pisane to było daleko czy blisko?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
@Zuzler No ale ludzie powpłacali i już. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
O do piekła, rzeczywiście. Nie było tematu :D
pates — Post 33 of 352
2021-01-27 08:25
No ale w takim razie myślę, że faktycznie możnaby dać do końca miesiąca kod na pakiety w takiej sytuacji. Wszak do końca stycznia 4 dni zostały i elten na tym nie ucierpi.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
czy pakiety premium będzie można kupić od początku miesiąca?
Tak.
pajper — Post 36 of 352
2021-01-28 10:51
1 like
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 1888,60 zł. Bardzo dziękuję.
Usunąłem z tego wątku burzę niezwiązaną z jego tematem.
pates — Post 38 of 352
2021-01-28 15:20
Zaraz zaraz, to jak to jest z tym limitem?
@Pates Raz było wyjaśnione, 1400. Wystarczy.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
pates — Post 40 of 352
2021-01-28 15:27
Ale nie, źle mnie chyba zrozumiałaś. Dawid przed chwilą pisał, żeby ju ż kasy nie wpłacać, a przed chwilą wleciała wpłata.