Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Back to Archiwum Eltena#1 pajper
Drodzy Eltenowicze!
Dzisiaj, tj. 19 października 2020r, zakończyła się powodzeniem zbiórka na Eltena na rok 2021. Z tego miejsca raz jeszcze dziękuję wszystkim, którzy postanowili wspomóc ten projekt!
Myślę, że w tej sytuacji najlepiej od razu rozpocząć zbiórkę na rok 2022.
Cel zbiórki będzie taki sam, czyli 5000 zł. Kwota wyjściowa to pozostałe ze zbiórki poprzedniej 248,43 zł.
Z góry dziękuję za wsparcie!
Przypominam dane do przelewu.
Fundacja Prowadnica
Ul. Krasickiego 5
84-239, Bolszewo
Numer konta:
75 1240 5383 1111 0011 0561 2428
Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę, łącznie zebraliśmy 250,00 zł. Dziękuję.
#3 Prof.Falkowicz
czy to znaczy Dawidzie że wstrzymasz się z funkcjami premium?
#4 pajper
Nie. To, że w roku 2021 się udało utrzymać Eltena ze zbiórek, nie znaczy, że będzie tak wiecznie.
Oczywiście funkcje premium także tego nie gwarantują, ale jest to jakiś pomysł.
#5 lukasz1993258
funkcje premium wejdą w wraz z wydaniem eltena 2.4 tak?
#6 pajper
Tak.
#7 mucha
@profesorfalkowicz proszę cię nic za darmo nie ma rozumiesz? chcesz płacisz nie chcesz nie płacisz ja osobiście nie zapłacę bo nie jest mi to potrzebne
#8 rylotek111
@mucha Tyle że nie płacisz stricte za funkcje premium, ale premium dostajesz w ramach podziękowań za wsparcie projektu. Było już o tym mówione nie raz, nie dwa, nawet chyba nie pięć, ale więcej.
@pajper Wydaje mi się, że problem z utrzymaniem projektu jak był, to choć być może mniejszy, ale jednak nadal będzie, bo widzę że jest jakiś problem w myśleniu, w ogarnięciu założeń premium samego w sobie. "Nie chcę premium, niepotrzebne mi to, to nie zapłacę." Ehh. A ja znowu mam odwrotnie. I tak chyba z premium narazie nie mając klienta na nic innego niż PC, raczej z większości funkcji nie skorzystam, ale nie oznacza to, że od czasu do czasu projektu nie wesprę.:) A będę to robił, tak od tak, od serducha.:D Pewno teraz za premium podziękuję, co nie oznacza że w przyszłości nie przyjmę, bo jeśli będzie możliwość, bardzo chętnie przyjmę.
Dobra. To tyle ode mnie w temacie. I pamiętać: nie płacisz żeby dostać premium, ale dostajesz premium w ramach PODZIĘKOWANIA.:)
#9 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę, łącznie zebraliśmy 300,50 zł. Bardzo dziękuję!
#10 pajper
Otrzymałem jeden przelew. Łącznie zebraliśmy 350,50 zł. Bardzo dziękuję!
#11 pajper
Był jakiś problem i nie otrzymywałem powiadomień o przelewach nadchodzących, tym czasem patrzę i nieco przeoczyłem.
Aktualizuję: łącznie zebraliśmy 500,50 zł. Bardzo dziękuję!
#12 pajper
Otrzymałem cztery wpłaty, w tym jedną darowiznę i trzy na zakup funkcji premium. Za wszystkie bardzo dziękuję.
Łącznie zebraliśmy 970,50 zł.
#13 balteam
Proponuję żeby osoby, które mają 3 miesiące konta sponsorskiego, ponieważ dofinansowały projekt wcześniej, wstrzymały się z zakupem konta jakiś czas, ponieważ i tak konto mają, a Pajper nie może przekroczyć 1500 zł? 1600?
No i od kiedy do kiedy Pajperze trwa u ciebie miesiąc rozliczeniowy? od 1 do 31 stycznia? Jak tak tofajnie by było, bo tego dużo już nie zostało.
#14 edigorn
Limit w tym roku to 1400 PLN miesięcznie. W styczniu, jak widzę wpłynęło 470 PLN. Z limitu do końca miesiąca pozostało więc jeszcze 930 PLN.
-- (balteam):
Proponuję żeby osoby, które mają 3 miesiące konta sponsorskiego, ponieważ dofinansowały projekt wcześniej, wstrzymały się z zakupem konta jakiś czas, ponieważ i tak konto mają, a Pajper nie może przekroczyć 1500 zł? 1600?
No i od kiedy do kiedy Pajperze trwa u ciebie miesiąc rozliczeniowy? od 1 do 31 stycznia? Jak tak tofajnie by było, bo tego dużo już nie zostało.
--
#15 Julitka
@Balteam Ja zamierzam tak zrobić.
Kupię sobie premium w marcu, kwietniu, może nawet później.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#16 balteam
@Edigorn w ostatnim wpisie Pajper pisał, że dostał 970 zł, obstawiam że wszystkie doszły w styczniu, jak tak no to już jesteśmy na limicie praktycznie.
#17 Julitka
@Balteam Nie, on pisał, że mamy w sumie 970; pamiętaj, że chyba ponad 2 stówy zostały z poprzedniej zbiórki.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#18 Julitka
No i nie wierzę, żeby aż 500 zł przyszło w 7 dni.
#19 balteam
@Julitka masz rację,. No to jeszcze mamy trochę miejsca.
hehe za optymistycznie czytnąłem listęsponsorów.
#20 edigorn
29 grudnia 2020 @pajper:
- Aktualizuję: łącznie zebraliśmy 500,50 zł.
24 stycznia 2021 @pajper:
- Łącznie zebraliśmy 970,50 zł.
Saldo ze stycznia minus saldo z grudnia i masz info o wpływach w tym miesiącu.
1400 zł minus wpływy ze stycznia i masz pozostałą wysokość limitu.
Mi tam wychodzi 930 zł. :)
-- (balteam):
@Edigorn w ostatnim wpisie Pajper pisał, że dostał 970 zł, obstawiam że wszystkie doszły w styczniu, jak tak no to już jesteśmy na limicie praktycznie.
--