Linijki brajlowskie
Back to Forum mieszane#21 DJGraco
Otóż to.
A ja miałem taką sytuację, że upadek z niewielkiej wysokości i to w futerale! Rrrrrrozumiecie to? We futerale spowodował, że wszystkie punkty na linijce praktycznie przestaly wybijać i trzeba było wysyłać do serwisu. A jakie ja mam złe doświadczenia z serwisem. Zamiast nowego focusa przysłali mi używkę Classic. No fajnie, ale ja miałem inny model i znowu reklamacja i znowu odsyłanie. Focus nie wracał nie wracał aż wkońcu ten pan, z którym to mieliśmy się wkurzył delikatnie mówiąc i wysłał nam nówkę ze sklepu lokalnego. Do dzisiaj linijka sprawna no ale cóż muszę się z nią obchodzić jak piórko i boję się ją brać na wszelkiego rodzaju wyprawy właśnie ze względu na tandetną obudowę.
#23 pates
#24 markus1234
#25 JM
Braille Sense U2 od 7 lat
#26 jamajka
Czy ktoś używający braille edge mógłby mi podpowiedzieć, jak zrobić, żeby pokazywał się tamzwykły znak wielkiej litery zamiast siódmego punktu? Po wyłączeniu trybu ośmiopunktowego po prostu nie widać dużych liter. Ja myślałam, że to problem brajla / formatu tekstowego, czyli, że w formacie tekstowym po prostu tego widać nie będzie. Zwróciono mi jednak uwagę, że na braillesensie ta możliwość jest, tam się wielkie litery pokazują nawet w tekstowych plikach, a system wydaje się podobny. Coś przegapiam, czy faktycznie nie da się tego zrobić?