Fire fight, czyli kolejna strzelanka
Back to Archiwalne#41 djsenter
Ee, ta gra wcale mi się niepodoba, wolę raczej The Blood Rain, ale to nigdy niebędzie multi playerem
#42 mojsior
słuchajcie a ja odkryłem w tej grze ciekawą rzecz nie wiem czy zauważyliście ale tam mapy nie mają ścian, można sobie chodzić do przodu tak w piętnaście minut, jednym słowem never ending story oj sory map.
Jak dla mnie to poprostu retspot z nieco lepszym dźwiękiem.
Laguje to się strasznie nie mówiąc zże zabicie tam kogokolwiek mija się z celem.
chyba jednak rtr jest górą
#43 longshoot
kto wgl porównywał te gre z trtr lol
#44 mojsior
nikt niczego nie porównywał poprostu stwierdzam fakt że road to rage jest jedynym najlepszym audio fpsem jakiego mamy wszystkie inne typu fire cośtam czy redspod mogą się przy nim schować
#45 nuno69
A dla mnie włąśnie FF kruluje. Wiem, laguje się ta gra, jedyny duży problem jaki do niej mam to że jest pisana w BGT, a wszyscy wiedzą, że żygam i szczam na ten język
#46 mojsior
podejrzewam że niestety większość gier jeszcze będzie w tym pisana
#47 nuno69
Ja tam piszę w PB i mam 10 skeund pingu do serwera. I co?
#48 balteam
A jak jest naliczany level? Dużo ciężej zabić kogoś z 10 lv jak mam 1 lv?
#49 balteam
a no i to chyba dopiero druga strzelanka, no może trzecia, gdzie myszką można grać.
#50 pates
dokładnie o to mi chodzi
--Cytat (denis333):
Ze mną w takich strzelankach jest problem o tyle, że odrazu zostaję zabijany i do końca nie wiem nigdy z jakiego powodu.
Fajnie by było, gdyby zawsze można było się jakoś ulepszyć i dopiero wtedy móc być atakowanym. Bo w obecnym stadium w tych wszystkich gierkach tego typu nowi giną od razu.
--Koniec cytatu
#51 nuno69
No, ale Denis napisał to sensownie, a ty płączesz bo po prostu nie potrafisz grać.
#52 pates
nieeeee. Próbowałem
#53 balteam
Nie polecam gry, wczoraj padłem raz, bo jakiś bug był i jak z gry wyszedłem to postać nie, padłem, dzisiaj to samo, koleś nie dość, że nie oddał mi wszystkiego a nawet połowy nie, bo powiedział, że nie ma dowodów na to, no to jeszcze jak pisałem z nim i zaczął ktoś strzelać do mnie, no i wyszedłem z gry i przelogowałem się na inne konto aby dokończyć rozmowę, to on mnie wywalił i kazał pisaćz postaci pierwszej i nie chciał jej dać żadnego bezpiecznego miejsca do pisania, także gra jeszcze zbagowana i przynajmniej 1 admin jebn*ęty.
#54 nuno69
Który to?
#55 balteam
Frank
#56 nuno69
HOM, jak dla mnie to ten koleś jest bardzo spoko.
#57 papierek
co się stało z serwerem ff? :D
#58 balteam
aktualizacja gry, dodano informowanie dźwiękiem gdzie kto jest, jest to do włączenia w menu, ale mi działa źle, mam myszkę, umiem celować, a tu trafiam jak debil raz na rok w przeciwnika,
dodatkowo teraz informuje nas zamiast gdzie kto jest czy lekko na prawo czy bardzo, to po prostu godziny zegarowe są, no przetestujcie sobie.
#59 daszekmdn
Auaa! To ja juz sobie nie poradze.
#60 balteam
Kto był dobry to raczej będzie, kto był ch*** jak ja, to nic mu te zmiany nie dały, gdyby to było jak w the road to rage, te celowanie to bym wymiatał, ale tak to nawet nie wiem co źle robię...