EltenLink

Temp Cleaner, prosty program do czyszczenia folderów Temp trzema kliknięciami

Back to Nowości, odkrycia, newsy

#21 daszekmdn

Z uwagi na niekompetencje mojego obecnego providera domen, (Freenom) straciłem kolejny raz dostęp do poprzedniej domeny TdPrograms z końcówką tk a na ich stronie jest znów awaria, to też czas skończyć z tym badziewiem.
Wszystkie programy od teraz pobierzecie z tych samych adresów, ale miast .tk z końcówką .ovh.
https://tdprograms.ovh
Niebawem zadziała.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2023-01-18 13:09

#22 zywek

Powinno działać.

2023-01-18 20:26

#23 daszekmdn

Z tym programem jest jak z memicznym ojcem, co wyszedł po mleko i nie wrócił. Ale on jednak to zrobił.
Temp Cleaner V0.3:
Dodano:
Opcję wyczyszczenia cache z folderu .cache w profilu użytkownika i 3DS w appdacie jednym klikiem;
Opcję umożliwiającą otwarcie folderu C:\Windows\Temp w celu jego odblokowania.
Poprawiono:
Drobne błędy gramatyczne;
linki do stron i aktualizatora.
https://tdprograms.ovh/pfiles/TempCleaner.exe

Edited 2024-12-07 09:31

#24 misiek

Deffender miałczy.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-12-07 19:00

#25 daszekmdn

Bo appka grzebie w folderach systemowych, to miałczy ;). Wiesz, że Defender chroni ludzi przed tym co chcą mądrego zrobićw systemie :D.

Edited 2024-12-07 22:24

#26 misiek

Tylko jak uruchomić?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-12-08 02:18

#27 Adasadula

przeklejam któryś raz moją szybką instrukcję :D:. Jak byś miał jakieś problemy to pisz na priv. Jeśli ci miałczy przy rozpakowaniu to poprostu w lokalizacji pobierania ustaw sobie folder który dodasz
1. w menu start wpisz Ochrona przed wirusami i zagrożeniami, jak wpiszesz wirus to bedzie to samo xd.
2. tabem znajć coś w stylu, Zarządzaj ustawieniami.
3. po kliknięciu, znowu tabem trza znaleść Dodaj lub usuń wykluczenia.
4. znowu klikasz w to i tabem szukasz Dodaj wykluczenie
5. potem już chyba jasne, dodajesz folder w którym pobiezesz/rospakojesz grę :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-08 09:07

#28 misiek

Dzięki

2024-12-08 19:42

#29 misiek

Niestety nie działa.

2024-12-08 19:49

#30 Adasadula

Co dokładnie się dzieje? Napisz na PM jeśli nie chcesz zaśmiecać tutaj. Jest możliwe też że poziom odpierdalanie wyższy i czepia się nawet tego co w wykluczeniu, co niestety też czasem się dzieje, na to ja nie znalazłem innego sposobu niz totalne jego wyłączenie.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-08 20:25

#31 daszekmdn

Aż mnie to zaskakuje. Pokaż jak zgłasza ci appkę TJ jako jakie konkretnie zagrożenie.

2024-12-08 21:26

#32 Adasadula

masz dolary xd. Nwm, nie instalowałem, ale ostatnio faktycznie defuś się wyostrzył i więcej odcoorwia

2024-12-08 22:23

#33 daszekmdn

W to bym nie uwierzył, bo wszystko po reinstalacjach robię z oficjalnych źródeł itd stąd mnie zastanawia, gdyż mój Offender milczał po kompilacji. Niech jak ktoś może, zbada z innymi antywirami.

Edited 2024-12-09 03:10

#34 misiek

Filtr Microsoft Defender SmartScreen uniemożliwił uruchomienie nierozpoznanej aplikacji. Uruchomienie tej aplikacji może spowodować zagrożenie komputera.
Więcej informacji
Nie uruchamiaj

2024-12-09 03:49

#35 daszekmdn

Aa, klikasz więcej informacji i uruchom. Po prostu program nie jest podpisany.

Edited 2024-12-09 04:06

#36 misiek

Ok dzięki

2024-12-10 02:09

#37 adelcia

ale super u mnie działa, dzięky.

2024-12-12 19:54

#38 Numernabis

OK, a czy jest szansa na wesję PL?
Wiem, wiem, że nie ma tutaj nic skomplikowanego i ja sobie radzę, ale inni niekoniecznie już tak.

Druga sprawa, czy można gdzieś odczytać ile zostało wyczyszczone? Ile zwoliniło się pamięci?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-12-13 23:41

#39 daszekmdn

1. Nie.
2. Nie.
Ogranicza mnie średnia umiejętność programowania.

Edited 2024-12-14 19:04

#40 markus1234

Dziwna rzecz się stała po użyciu tego oprogramowania na naszym stacjonarnym komputerze. Mianowicie wcześniej na dysku było 1,7 GB wolne, a po użyciu tego oprogramowania zrobiło się 530 MB wolnego miejsca na dysku C. Nie wiem, co ten dysk tak zaśmieca.

Edited 2025-05-06 22:24