Temp Cleaner, prosty program do czyszczenia folderów Temp trzema kliknięciami
Wróć do Nowości, odkrycia, newsy#21 daszekmdn
Z uwagi na niekompetencje mojego obecnego providera domen, (Freenom) straciłem kolejny raz dostęp do poprzedniej domeny TdPrograms z końcówką tk a na ich stronie jest znów awaria, to też czas skończyć z tym badziewiem.
Wszystkie programy od teraz pobierzecie z tych samych adresów, ale miast .tk z końcówką .ovh.
https://tdprograms.ovh
Niebawem zadziała.
#22 zywek
Powinno działać.
#23 daszekmdn
Z tym programem jest jak z memicznym ojcem, co wyszedł po mleko i nie wrócił. Ale on jednak to zrobił.
Temp Cleaner V0.3:
Dodano:
Opcję wyczyszczenia cache z folderu .cache w profilu użytkownika i 3DS w appdacie jednym klikiem;
Opcję umożliwiającą otwarcie folderu C:\Windows\Temp w celu jego odblokowania.
Poprawiono:
Drobne błędy gramatyczne;
linki do stron i aktualizatora.
https://tdprograms.ovh/pfiles/TempCleaner.exe
#24 misiek
Deffender miałczy.
#25 daszekmdn
Bo appka grzebie w folderach systemowych, to miałczy ;). Wiesz, że Defender chroni ludzi przed tym co chcą mądrego zrobićw systemie :D.
#26 misiek
Tylko jak uruchomić?
#27 Adasadula
przeklejam któryś raz moją szybką instrukcję :D:. Jak byś miał jakieś problemy to pisz na priv. Jeśli ci miałczy przy rozpakowaniu to poprostu w lokalizacji pobierania ustaw sobie folder który dodasz
1. w menu start wpisz Ochrona przed wirusami i zagrożeniami, jak wpiszesz wirus to bedzie to samo xd.
2. tabem znajć coś w stylu, Zarządzaj ustawieniami.
3. po kliknięciu, znowu tabem trza znaleść Dodaj lub usuń wykluczenia.
4. znowu klikasz w to i tabem szukasz Dodaj wykluczenie
5. potem już chyba jasne, dodajesz folder w którym pobiezesz/rospakojesz grę :D
#28 misiek
Dzięki
#29 misiek
Niestety nie działa.
#30 Adasadula
Co dokładnie się dzieje? Napisz na PM jeśli nie chcesz zaśmiecać tutaj. Jest możliwe też że poziom odpierdalanie wyższy i czepia się nawet tego co w wykluczeniu, co niestety też czasem się dzieje, na to ja nie znalazłem innego sposobu niz totalne jego wyłączenie.
#31 daszekmdn
Aż mnie to zaskakuje. Pokaż jak zgłasza ci appkę TJ jako jakie konkretnie zagrożenie.
#32 Adasadula
masz dolary xd. Nwm, nie instalowałem, ale ostatnio faktycznie defuś się wyostrzył i więcej odcoorwia
#33 daszekmdn
W to bym nie uwierzył, bo wszystko po reinstalacjach robię z oficjalnych źródeł itd stąd mnie zastanawia, gdyż mój Offender milczał po kompilacji. Niech jak ktoś może, zbada z innymi antywirami.
#34 misiek
Filtr Microsoft Defender SmartScreen uniemożliwił uruchomienie nierozpoznanej aplikacji. Uruchomienie tej aplikacji może spowodować zagrożenie komputera.
Więcej informacji
Nie uruchamiaj
#35 daszekmdn
Aa, klikasz więcej informacji i uruchom. Po prostu program nie jest podpisany.
#36 misiek
Ok dzięki
#37 adelcia
ale super u mnie działa, dzięky.
#38 Numernabis
OK, a czy jest szansa na wesję PL?
Wiem, wiem, że nie ma tutaj nic skomplikowanego i ja sobie radzę, ale inni niekoniecznie już tak.
Druga sprawa, czy można gdzieś odczytać ile zostało wyczyszczone? Ile zwoliniło się pamięci?
#39 daszekmdn
1. Nie.
2. Nie.
Ogranicza mnie średnia umiejętność programowania.
#40 markus1234
Dziwna rzecz się stała po użyciu tego oprogramowania na naszym stacjonarnym komputerze. Mianowicie wcześniej na dysku było 1,7 GB wolne, a po użyciu tego oprogramowania zrobiło się 530 MB wolnego miejsca na dysku C. Nie wiem, co ten dysk tak zaśmieca.