Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 55 of 61

Kuźwa, czy tylko mi, mimo usilnych prób i wielokrotnych restartów, nie udaje się teraz wejść w konferencje?

Problemy z sypiącymi się konferencjami... Od miesięcy obserwowane, a nadal nie udało się określić, co powoduje ten problem. :(
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#1083 1 like

Dokonałam właśnie bolesnego odkrycia. Mianowicie nie warto ludziom okazywać wdzięczności, bo w najgłupszym momencie będą wypominać jakieś głupoty sprzed lat. Szczęście, że akurat teraz niekoniecznie najgłupszy dla mnie był to moment :P
Happy hacking

No tak czasem bywa niestety.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Dzisiaj popołudniowe lekcje do 19:25.
Mówi to samo za siebie

@Paulinux najsłabsza linia obrony, wtedy już ten ktoś musiał być naprawdę z desperowany.
Senter San

Jak nie okażesz wdzięczności, to bęzie, że jesteś zimną suką. Wybieraj o wolisz.

Jak ja bym chciała mieć dzień, w którym nikt nic by ode mnie nie chciał.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

@1066 często mam tak samo :O

Nie ma to jak zapomnieć rozliczyć się poraz pierwszy w życiu ze skarbówką i stracić z tego tytułu sporo pieniędzy. :/

Ups, współczuję.
Jednak hajs musi się zgadzać :(
Senter San

Tak wcześnie zaczęli kontrolę? Nie zazdroszczę
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Chyba znielubię od teraz pracę w grupie. Szczególnie z osobami, które same nie wiedzą, co mają robić. Ja wiedziałam. Napisałam, poświęciłam temu kupę czasu, a ta se przyszła, zrobiła jakieś byle co po swojemu, zepsuła całą koncepcję, przynajmniej moją i teraz muszę zrobić jeszcze więcej, żeby je praca nie poszła się kochać. Zwłaszcza, że trzecia osoba z grupy ma wywalone i radośnie przyjmuje wszystko, co tylko ktoś do tej prezentacji dorzuci.

I mij tu człowieku dobre serce. Wszystko zrobione, opisane, napisane jak krowa na rowie, a jak pytasz, czy ktoś jednej części nie mógłby po prostu przeczytać, to jeszcze po łbie dostaniesz, bo narzucasz innym swoją pracę.

Boli mnie gardło od wczoraj i mam katar. Tylko by mnie nie rozłożyło przed egzaminami bo będzie tragedia.

Ehh... I znowu alergia, przyszła niespodziewanie i odczepić się nie chce.
Ja nie wiem, co w tym czasie pyli, ale nie do wytrzymania.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Jesli u Ciebie tną trawy często na krótko, to mogą być one.

Czuję się tak, jak się czuję, mało tego nasi znów przegrywają. :/
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Od kilku dni jakoś dziwnie się czuję, tak jakby niechętny do wszystkiego i słabiej fizycznie.

#1100 1 like

Polecam długie spacery. Jest lato, można syntezować duże ilości witaminy D, to pomaga.

-- (Puszkin):
Od kilku dni jakoś dziwnie się czuję, tak jakby niechętny do wszystkiego i słabiej fizycznie.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.