-- (Julitka): Senter, nie obrażaj mnie, mam tak samo. :D -- (djsenter): Jakim pie***lonym słabeuszem trzeba być, żeby czuć się jak nikt i totalnie zmienić się z beztroskiego człowieka w pełen nie nawiści i smutku wrak przez jedną osobę? Tak, to właśnie ja. Może i jestem kolektywistą, ale dlaczego nie potrafię przezwyciężyć samego siebie?
No nie rozumiem. Czy cytad nad czy pod, bo raz tak mówicie raz siak. Cytad nad wypowiedzią jeszcze bym rozumiał, bo owszem można si wkurzyć przedzierając się przez wypowiedzi, ale cytat umieszczony pod odpowiedzią to jaki problem? Jeśli korzysta się ze strony to zarówno i ten jak i ten mogą sprawiać problemy, to chyba ci chodziło o stronę tak?
Cytat wypowiedzi użytkownika, który odzywał się przed Tobą. Czyli np. gdybym ja teraz zacytowała Ciebie. Ale po cholerę mam Ciebie cytować, skoro pisałeś dosłownie chwileczkę wcześniej, nie pisałeś potem drugiego posta na inny temat i dyskusja nie jest wielowątkowa?
Heh, pamiętam jak pare lat temu była tu dyskusja czy cytować pod postem, czy nad nim. Wtedy prawie wszyscy byli za cytowaniem pod postem. Ja zawsze cytowałem nad. Sami nie wiecie czego chcecie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
ej no jak nie wiecie czego chccie, większość jest za cytowaniem pod postem, bo po prostu jak tabulatorem czytasz wpisy, to jak cytujesz długi post, to musisz strzałką działać, no i 90% osób cytuje pod postem, w sensie pod moim wpisem jest cytat, a nie, żę zawsze dajęcytat odpowiedzi nawet jak teraz do Miśka odpowiadam bezpośrednio praktycznie przy nim
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Eee tam, czepiasz się. :) -- (Zuzler): Cytat wypowiedzi użytkownika, który odzywał się przed Tobą. Czyli np. gdybym ja teraz zacytowała Ciebie. Ale po cholerę mam Ciebie cytować, skoro pisałeś dosłownie chwileczkę wcześniej, nie pisałeś potem drugiego posta na inny temat i dyskusja nie jest wielowątkowa?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.