Ja kiedy nie mam chęci do życia, albo gdy jest mi źle, albo gdy jestem przymulony włączam sobie Hands up i jest elegaancko. Ta muzyka pobudza mnie i poprawia mi się humor. Ale to wiadomo każdy ma swoje gusta i nie na każdego musi to tak działać.
Dzisiaj w ogóle jakiś senny dzień. Coś mnie dzisiaj wzięło na spanie. W nocy normalnie spałem, ale potem po 12:00 wzięło mnie na drzemkę, słuchając sansy clip zip po prostu usnąłem tak, że nawet nie byłem świadomy, jaka piosenka leci. :p. I tak przespałem do 15:00, aż bateria wsansie spadła mi do 28%. I właśnie ją ładuję.
Nie mogę pić mili państwo. Za każdym razem mój kac jest trochę gorszy, jakbym miałą w środku jakąś barierę, która przy każdym napiciu się trochę ustępowała. :(
A kiedyś potrafiłam dotrzymać kroku doświadczonym graczom w tej grze, a po zakończeniu imprezy jeszcze ogarniać osobę, która była w 100 razy gorszym stani. :(
Bigcyc zawsze spooko. -- (pawlink): To może coś pomoże hicior sprzed kilkunastu lat (z dedykacją dla wszystkich sponiewieranych) https://www.youtube.com/watch?v=ZzyI7ZSqdBQ (Big Cyc - Bazooka)
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jedna z moich szuflad z regału huknęła na ziemię wraz z całą zawartością rzeczy, które tam były. Nosz kuźwa, dlaczego jej nie zasunąłem? Jaki ja jestem głupi. :p
This site uses cookies to enhance your experience.