Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 21 of 61

#401 1 like

Ee, jeśli od 3 lat nie przeszłąś jakiejś smutnej zmiany, to źle z Twoją pięknością raczej nie jest.

#402 1 like

Przede wszystkim masz piękny i słodki głos.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nabawiłem się kataru, a nie lubię kary, więc nie wiem :D
Senter San

#404 1 like

Wróciłem :/
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#405 1 like

Wstałęm rano i trzepie mnie jak cholera, do tego boli mnie gardło. Hell kurwa yeah!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Zepsułam sobie końcówkę od ładowarki w laptopie, a padł mi już całkiem!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Znów pojedziesz. :)
-- (daszekmdn):
Wróciłem :/

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kolejny dzień, i podobnie jak u Nuna!
A miały być egzaminy próbne, nie wiem co gorsze :D
Senter San

Jest mi po prostu źle.

Ja kiedy nie mam chęci do życia, albo gdy jest mi źle, albo gdy jestem przymulony włączam sobie Hands up i jest elegaancko. Ta muzyka pobudza mnie i poprawia mi się humor. Ale to wiadomo każdy ma swoje gusta i nie na każdego musi to tak działać.

Jest jeszcze gorzej, niż było. :(

Dzisiaj w ogóle jakiś senny dzień.
Coś mnie dzisiaj wzięło na spanie. W nocy normalnie spałem, ale potem po 12:00 wzięło mnie na drzemkę, słuchając sansy clip zip po prostu usnąłem tak, że nawet nie byłem świadomy, jaka piosenka leci. :p. I tak przespałem do 15:00, aż bateria wsansie spadła mi do 28%. I właśnie ją ładuję.

Ja też się dzisiaj nie wyspałem

#415 1 like

Nie mogę pić mili państwo. Za każdym razem mój kac jest trochę gorszy, jakbym miałą w środku jakąś barierę, która przy każdym napiciu się trochę ustępowała. :(

#416 1 like

A kiedyś potrafiłam dotrzymać kroku doświadczonym graczom w tej grze, a po zakończeniu imprezy jeszcze ogarniać osobę, która była w 100 razy gorszym stani. :(

#417 1 like

Mnie i tak byś nie przepiła, więc nie martw się, nic straconego. :D
po co mi sygnatura?

Bigcyc zawsze spooko.
-- (pawlink):
To może coś pomoże hicior sprzed kilkunastu lat (z dedykacją dla wszystkich sponiewieranych)
https://www.youtube.com/watch?v=ZzyI7ZSqdBQ
(Big Cyc - Bazooka)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#419 1 like

Starzejesz się zuzlerku, mam tak samo niestety.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Jedna z moich szuflad z regału huknęła na ziemię wraz z całą zawartością rzeczy, które tam były. Nosz kuźwa, dlaczego jej nie zasunąłem? Jaki ja jestem głupi. :p