Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 59 of 61

#1161 3 likes

Zremisowaliśmy z Hiszpanią 1 do 1! Zostajemy na Euro 2020!

#1162 2 likes

Piękna defensywa biało czerwonych dzisiaj, i to się nazywa gra!
Senter San

#1163 2 likes

Miałem dzisiaj fajną imprezę rodzinną, aa i fajną poprowadziłem w sensie oprawy muzycznej. :)

Można po morsować w domu. Jak? Zostawcie sporo wody w wężu na słońcu. Za pół godziny albo godzinę wydźcie na dwór. Przez jakiś czas będzie jak w morzu.

#1165 1 like

Ale w morsowaniu chodzi o to, żeby woda była zimna, zatem wystarczy wejźć pod prysznic i odkręcić zimną wodę.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Słoneczko świeci, żar leje się z nieba, a ja jem sobie pysznego oscypka, którego dostałem od swojej narzeczonej.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#1167 3 likes

Wyprawa do Gniezna udała się niemal idealnie.

#1168 2 likes

Upały. <3
Jak ja to uwielbiam. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1169 3 likes

No proszę, bratnia duszyczka. <3

#1170 3 likes

I ja też do trójcy się dopisuję :)
Happy hacking

A u nas było zimniej, i bardzo się cieszę! Receptory witaminy d musiały odpocząć.
Opozycja dla was :P
Senter San

#1172 1 like

Phi opozycja. Panie, ja to podzisiejszych przeżyciach podobno nawet zbrązowiałam z lekka. :)

#1173 3 likes

Dostałam nowego laptopa. Jest w prawdzie z drugiej ręki, ale ma dobre parametry. Można powiedzieć, \że ubiłam dobry interes.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

A co to za códo?
Jaki procesor, ile ramu?

#1175 3 likes

16 giga ramu, a procesor I 7. Ale to i tak nie ważme, najważniejsze, że działa jak natura chciała.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Podobny do mojego :) Tylko że mój nowy
Happy hacking

No mój nie, ale praktycznie nie używany.

#1178 1 like

Ale było fajnie nad jeziorem. Szkoda tylko, że musieliśmy zmykać, bo zaczęło padać.

A u mnie suuuuucho. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1180 2 likes

Zumba w wodzie jest zajebista! Jestem odprężony i szczęśliwy!