Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 53 of 61

drogi Mustafo wiesz Zuzinek może sobie popukać a ty zazdrościsz bo nie masz kogo ups
a

#1042 5 likes

Dawno nie byłam tak szczęśliwa, jak dziś. :)
Do tego mam wrażenie, że wszystko powoli zaczyna się w jakiś sposób stabilizować. Niby słynne powiedzenie mówi: Nie chwal dnia przed zachodem słońca, no ale...
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#1043 1 like

Pojawiło się nowe życie na tym dziwnym świecie. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

@snajper22 co masz na myśli?

No jeszcze nie dziecko... :D
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

no tak właśnie się zastanawiałem bo nie chwalilaś się

#1047 1 like

No to o co chodzi? Przesadzałaś roślinki?

#1048 15 likes

Kociak się pojawił na świecie.
Cormac McCarthy, "Droga"

#1049 3 likes

Miałem zajeiste praktyki. Szkoda, że się tak szybko skończyły, jutro ostatni dzień. Te 2 tygodnie tak szybko zleciały. A potem powrót do nudnej szkolnej rzeczywistości. Wpis wpołowie na księgę pochwał i zażaleń, ale zdecydowałem tu taj umieścić.

#1050 3 likes

Zaszczepiony, na razie pierwszą dawką (Pfizer). :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#1051 4 likes

Aale mi dziś szybciutko zajęcia zleciały. :)

#1052 6 likes

Piątek piąteczek piątunio!

#1053 2 likes

Weekendunia począteczek.
-- (DJGraco):
Piątek piąteczek piątunio!

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1054 1 like

Wyszłam ze szpitala w ten piąteczek z torbą leków. Mam nadzieję, że nie wyłysieję :D
ENFP

#1055 4 likes

czeekałam na ciebie piątunio i czuje że w sobote może być grubo bo do biedronki mnie poniosło i zakupiłam lody o smaku orzechów makadamia w karmelu
a

#1056 3 likes Edited

Jutro będzie grubo, będziem świętowali urodziny Longshoota i ciotki.
Zamiast robić dwóch pomniejszych imprez, to zrobimy dobitną, nie przeciętną, huczną imprę jutro!
Na której będzie wszystko, ale nic, co mogła by chcieć Camila XD
Jak pogoda dopiszę, to zrobimy grila, a i zjednoczymy się z osobami których nie widzieliśmy dłuuugo.
Przynajmniej ja :D
Senter San

#1057 5 likes

Jestem zmotywowana do działania co do jednej kwestji. Jak jesteście ciekawi o czym mowa, to zapraszam na bloga, tam jest wszystko napisane. :)
Cormac McCarthy, "Droga"

Działaj!
Senter San

#1059 Edited

Witajcie muszę się wam pochwalić dostałam prywatną wiadomość od kolegi Mustafy milutka wiadomość z której dowiedziałam się że jestem zbyt dziecinna i gruba buziaczki dla Mustafy
a

#1060 Edited

Wystawianie treści prywatnych na forum jest rzeczywiście oznaką dorosłości i dojrzałości. Nie będę wnikać co on tam napisał, bo to chamstwo i buractwo w czystej postaci, no ale ten...
ENFP