Dawno nie byłam tak szczęśliwa, jak dziś. :) Do tego mam wrażenie, że wszystko powoli zaczyna się w jakiś sposób stabilizować. Niby słynne powiedzenie mówi: Nie chwal dnia przed zachodem słońca, no ale...
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".
Miałem zajeiste praktyki. Szkoda, że się tak szybko skończyły, jutro ostatni dzień. Te 2 tygodnie tak szybko zleciały. A potem powrót do nudnej szkolnej rzeczywistości. Wpis wpołowie na księgę pochwał i zażaleń, ale zdecydowałem tu taj umieścić.
Jutro będzie grubo, będziem świętowali urodziny Longshoota i ciotki. Zamiast robić dwóch pomniejszych imprez, to zrobimy dobitną, nie przeciętną, huczną imprę jutro! Na której będzie wszystko, ale nic, co mogła by chcieć Camila XD Jak pogoda dopiszę, to zrobimy grila, a i zjednoczymy się z osobami których nie widzieliśmy dłuuugo. Przynajmniej ja :D
Witajcie muszę się wam pochwalić dostałam prywatną wiadomość od kolegi Mustafy milutka wiadomość z której dowiedziałam się że jestem zbyt dziecinna i gruba buziaczki dla Mustafy
Wystawianie treści prywatnych na forum jest rzeczywiście oznaką dorosłości i dojrzałości. Nie będę wnikać co on tam napisał, bo to chamstwo i buractwo w czystej postaci, no ale ten...
ENFP
This site uses cookies to enhance your experience.