Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 28 of 61

Szczerze, to i to :P

-- (Zuzler):
Nadawanie czy kończenie nadawania? :P

--
Senter San

#542 2 likes

Powtórka z rozrywki zeszłotygodniowej, czyli perfekcyjny, domowy weekend, zaraz siadamy do planszówek:) A tak już chciałam wracać ;)

#543 3 likes

zjadłem sobie burgera z takiej restauracji i były dobre.

#544 3 likes

Będę mieć pyrki i sosik elegancki na obiad!

#545 2 likes

Ja wczoraj Pyrki z bitkami wiepszowymi, coś pięknego smakowo.

-- (Zuzler):
Będę mieć pyrki i sosik elegancki na obiad!

--
Senter San

#546 2 likes

To, co miałam, nie wiem, czym to było, ale smakowało... <3

#547 6 likes

A dzisiaj:
Czas fajnie spędzony z bliskimi,
kilka dobrze wykonanych zadań w robocie.
Całość okraszona wieczornym, zarąbistym ramenem.
A jutro też wyjazd się szykuje.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#548 4 likes

Z piątku na sobote nocowałam u ZIejki, i mojego przyszłego chrześniaka - jej synka. ;)
A później byliśmy na działce, gdzie m.in sadziłam tuję.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#549 2 likes

Wreszcie wstałem o normalnej porze. :)

#550 3 likes

Jest pięknie, ciepło i przyjemnie, aż chce się żyć. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#551 2 likes

Zjadłam pyszne śniadanko. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#552 2 likes

CHoć poszłąm spać o 5 rano, też obudziłam się o normalnej porze, czyli koło 12.20.

A ja nie, ale i tak jestem za dowolony :D
-- (Puszkin):
Wreszcie wstałem o normalnej porze. :)

--
Senter San

#554 1 like

Ludzie! U mnie jest 18 stopni i świeci wiadomo co! Szkoda tylko, że nie mam najniejszego powodu do wyjścia z chałupy.

Wada nie posiadania ogrudka na tyłach domu.
Współczuję :P
-- (Zuzler):
Ludzie! U mnie jest 18 stopni i świeci wiadomo co! Szkoda tylko, że nie mam najniejszego powodu do wyjścia z chałupy.

--
Senter San

#556 1 like

A ja wreszcie obrobilem się z zadaniami z matmy,zarówno szkolnymi jak i tymi które sam sobi wyznaczyłem.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#557 2 likes Edited

Ano wada, wada. Balkon to bardzo, ale to bardzo nie to samo. Jest malutki i wisi na jedną z bardziej ruchliwych ulic w okolicy. Wróć - najruchliwszą właściwie, jak tak pomyślę.

-- (djsenter):

A co jeśłi mamy z przodu domu?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Też można, :D
Ale mam wrażenie, że bardziej czuć spaliny i głośniej jest ogólnie.

-- (Lowca_Androidow):

-- (djsenter):

A co jeśłi mamy z przodu domu?

--
Senter San

#560 2 likes

A idź TY, można można, ale po prostu nie ma to kompletnie takiego klimatu relaksu, nie daje przyjemności