Forum

Jak widzicie samych siebie za dwadzieścia lat?

Forum mieszane

1 / 3 Next

djsenter

#1 ·

Transcription

Witam serdecznie. Proste pytanie. Jak widzicie samych siebie za 20 lat? Czy uważacie, że odmienicie się tak totalnie i będziecie nie do poznania? Czy zmienicie się na lepsze czy na gorsze? No zapraszam do dyskusji, a ja sam też się udzielę za jakiś czas.

Senter San

monstricek

#2 ·

2 likes
Transcription

Bardzo filozoficzne pytanie w sumie. Moim zdaniem nikt nie może tak naprawdę dowiedzieć się jakim będzie za 20 lat. Ale każdy może mieć nadzieję, że coś w jego życiu zmieni się. Ja na przykład mam nadzieję, że skończę, oczywiście, że za 20 lat skończę studia, że będę mieć dobrą pracę, własny dom, że z moją rodziną wszystko będzie dobrze. Co ze mną będzie, no to już inne pytanie, bo wszystko zależy od wydarzeń, jakie odbędą się. Wtedy już będzie możliwe o czymś mówić. Ale mam nadzieję, że też wszystko będzie dobrze. A tak to naprawdę za 20 lat może dużo, dużo różnego zmienić się.

lukasz1993258

#3 ·

Transcription

Szczerze powiedziawszy to ja nie sądzę, żebym za 20 lat jeszcze żył, więc ja w to nie wnikam, poza tym tak naprawdę nie wiadomo co może być jutro, bo jutro możemy pójść na ulicę i nas auto uderzy, no i jest po sprawie, więc ja w przyszłość za bardzo nie wnikam i tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lwica

#4 ·

Transcription

Fertig motiv. fjellmøtet oppnås, og det er det som ligger på bestandet, det er altså forasjonautoret, og det er i dette fallet det tøffeste appell i landet, det fjellmøtet oppnås, i fjellmøtet oppnås, i landet kommer et alpr Shahiq Khan Ålosi, han har skrevet en film om varje tøff, det er kreftfjellet oppnås,

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

DJGraco

#5 ·

Transcription

Wątek bardzo ciekawy i szczerze mówiąc, jak ja postrzegam siły za 20 lat, no choć są takie trudne pytania, ale stawiam sobie taki cel, że na pierwszym miejscu, żeby się trochę ogarnąć, bo w pewnych kwestiach, nie wiem, w pewnym zachowaniu moim mam czasem jakieś problemy i dla mój pierwszy cel stawiam sobie ogarnięcie się i myślę, że co najmniej do 20 roku życia będę już ogarnięty. Tak więc myślę, że za 20 lat będę już ogarnięty.

lwica

#6 ·

Transcription

A. Elblin dist ninth grade letter javel, voget 28 juliisisie Khan, fallegne du en im barbecue. A. Elblin dist ninth grade letter javel, faktor t beispielsweise, harfor kleppig med wel français, en gettingバイstand over svette gægar støtteer æg laget. Svette nordisk gæ Lahos. E. Lange en PC er duance internen 50 år gange AND i kunstver beyggjormann der seg syste domини når du splash åge er DK per paper

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

djsenter

#7 ·

1 likes
Transcription

Pierwsze lwico, twoje posty nic nie wnoszą, to po pierwsze, po drugie, to było bardzo odważne z twojej strony, Gracjanie, i szanuję, szanuję to, że przyznałeś się do pewnych rzeczy i że, no i jeszcze powiedziałaś to publicznie na forum, naprawdę szanuję cię za to. I jeszcze jedno, a propos lwicy, słuchaj, ja, wiadomo, nikt nie może powiedzieć, że o, tak będzie za 20 lat i tak dalej, wiadomo, ktoś może niestety tragicznie umrzeć, ktoś może, coś tam się może stać i inne takie, ale chciałbym jednak, żeby ktoś użył wyobraźni, ruszył głową i tak dalej, prawda, dziękuję.

Senter San

kmicic92

#8 ·

Transcription

Na pewno część włosów może wylecieć. No i co? Co dalej? Nie wiem, no nie wiem, nie wiem. Kiedyś sobie wyobrażałem siebie takiego starego, ale... Nie wiem jak to będzie naprawdę.

daszekmdn

#9 ·

2 likes
Transcription

Center, weź przestań robić burze na forach, bo teksty typu Twoje posty nic nie wnoszą albo proszę ruszyć głową i ujść z wyobraźni, dopiero one nic nie wnoszą i tylko powodują niepotrzebne spięcia. Może niektórzy nie mają tak rozbudowanej wyobraźni i może niektórzy wolą być realistami jak ja na przykład.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lwica

#10 ·

Transcription

Teksting av Nicolai Winther

daszekmdn

#11 ·

1 likes
Transcription

Ja dokładnie tak samo jak Ty, jedynie mam jakieś tam marzenia co mogłoby wtedy być.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#12 ·

Transcription

A ja tak sobie do J.Centera trochę obronię, bo skoro wątek był jak sobie wyobrażacie się za 20 lat, no to w sumie trzeba raczej na to odpowiedzieć, a nie mówić, że się nie wyobraża, bo jest dużo przyczyn. Wiadomo, że jest bardzo dużo różnych zmiennych. W każdym razie ja sobie wyobrażam się tak, że skończę jakieś studia, dokładnie obecnie psychologii. Jeśli chodzi o sport, to osiągnę już do tego czasu największe sukcesy na arenie międzynarodowej oraz znajdę jakąś pracę powiązaną ze sportem, ale nie obstawiam nawet na przykład, gdzie będę mieszkać, czy w Warszawie. Czy we Wrocławiu, bo pochodzę z okolic Warszawy, a właśnie studiuję we Wrocławiu, także za 20 lat tego nie potrafię jakoś w ogóle nawet przewidzieć. No i co jeszcze mogę sobie tam wymyślić? Głównie tyle, jakichś bardziej sprecyzowanych nie mam za 20 lat pomysłów. Nie wiem, może rodzinę jakąś zdążę założyć.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

lola

#13 ·

Transcription

Dzień dobry. Jak ja się postrzegam za 20 lat? No nie wiem, w ogóle nie wiem czy, no bo życie stawia różne zadania przed nami i są też różne przeciwności losu, więc nie wiadomo co może być za 20 lat. No ale jeżeli dożyję i będzie wszystko dobrze, no to zamierzam skończyć jakieś studia, znaleźć jakąś pracę, zamieszkać na swoim, w sensie w swoim mieszkaniu. No i co, no i sobie żyć pomału, tak.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Kosa12

#14 ·

Transcription

Moim zdaniem, ja za 20 lat siebie widzę tak, że będę już miał robotę, będę miał, no ogólnie już jakoś będę ustatkowany w życiu. Nie będę uzależniony od kogoś, tylko będę zwykle samodzielny i zawsze będę wywiązywał się z swoich ważnych obowiązków dotyczących pracy i również życia. No i na pewno będę miał kogoś, kto będzie mnie wspierał w różnych... ciekawych rzeczach, ogólnie w swoich po prostu problemach i różnych tam... No, to wszystko, co miałem do powiedzenia w tej sprawie, bo zawsze jestem optymistą i będę patrzył zawsze optymistycznie. No to tyle z mojej strony. Siema. Dziękuję.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

djsenter

#15 ·

Transcription

O, to mi się podoba! Bardzo mi taka odpowiedź satysfakcjonuje. Dziękuję bardzo serdecznie Mikuel, że zechciałeś się właśnie podzielić swoją opinią na ten temat i no, dziękujemy.

Senter San

Puszkin

#16 ·

Transcription

Za 20 lat to ja będę już starym dziadem, z brakiem słuchu, bo zapewne słów stracę, nic nie będę miał, a jeżeli będę coś miał w życiu, to będę miał więcej szczęścia niż rozumów zapewne, jak to zwykle w moim życiu bywa. Natomiast, kolega Center, miast dziękować innym, że tutaj są odważni, albo krytykować, że a, róż wyobraźnią, twoje postępy nic nie muszą, sam byś może nam tutaj wszystkim powiedział, jak ty siebie postrzegasz za 20 lat. Pozdrawiam.

djsenter

#17 ·

1 likes
Transcription

Wiesz, wiadomo, jest jakaś tam różnica między marzeniami a rzeczywistością i to nie zawsze, no, to nie jest zawsze to samo, dlatego że niektóre rzeczy mogą się udać, a niektóre nie, prawda, ale tak szczerze wam powiem, że chciałbym być dobrym raperem, może nie jakimś super sławnym, ale popularnym, tak, na internecie, nie jakoś, że koncerty, coś, to chyba jednak nie. Chciałbym, no, móc żyć z tego, dlatego że to jednak wspaniała sprawa, tak, chcę robić to, co kocham, ale chcę też żyć, a nie chcę mieć jakiejś, nie wiadomo, jakiej pracy za biurkiem, no, coś takiego, nie, to takie coś mi się nie marzy. Chciałbym podróżować, pojechać do Japonii, do Ameryki, tam różnych miejsc, chciałbym też, oczywiście, wiadomo, mieć jakąś wspaniałą dziewczynę, której będę mógł ufać i tak dalej, prawda, z którą ułożę życie. Chciałbym mieć cztery córki i dwóch synów. No, to w sumie, nie wiem, czy będzie tak zadbać, ale cóż, no, nie wiem, jeszcze jakieś tam pewnie, ale w tym momencie to tyle, co mi przychodzi do głowy.

Senter San

Bartek1

#18 ·

1 likes
Transcription

A może za dwadzieścia lat będę Józef go dobrał?

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

matid25

#19 ·

Transcription

Witajcie, odświeżam wątek, jak się widzicie za 20 lat. No to za 20 lat, tak pokrótce myślę, że mój gabinet masażu się rozrośnie, że będę miał pootwieranych parę fili po całej Polsce. No i szczerze powiedziawszy, liczę, że jakieś tam fortunki się z tych gabinetów dorobię. Pozdrawiam.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

djsenter

#20 ·

Transcription

Życzę Ci tego z całego serca i dziękuję za Twój udział w tym wątku.

Senter San
1 / 3 Next