Gry przeglądarkowe, które nie są RPG
Back to Gry tekstowe#1 Julitka
Witajcie,
Jakie, prócz Popmundo, znacie gry przeglądarkowe, nie będące RPG typu LOTGD, Smoki Nightwood, Travian
czy inne tam Plemiona?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#2 pates
nightwood działa jóż?
#3 Julitka
Oj nawet nie wiem, ale nie o to pytam.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 nuno69
Plemiona nie są RPGiem, więc zprecyzuj czego dokładnie szukasz.
#5 Julitka
Ok, więc szukam gry, która nie polegałaby na szeroko pojętej walce z czymkolwiek - tworzeniu postaci,
atakowaniu czegokolwiek, zdobywaniu przez to kolejnych poziomów i znowu atakowaniu czegokolwiek. Wymarzoną
grą byłaby taka typu Fliplife, Howrse, Doggie Game, Popmundo... coś do opieki nad czymś, virtual life
lub coś w tym stylu.
#6 nuno69
Alien Adopt Agency
#7 Julitka
O, fajnie! A coś bliżej?
#8 nuno69
Chociaż nie, bo tam też się walczy :(. Hmm, nie wiem co by ci polecić dostępnego
#9 zywek
Hattrick :D Nigdzie sięni walczy. Opiekujesz się drużyną piłkarską :D
#10 misiek
To coś takiego jak Foodballmanager dla widzących?
#11 Julitka
Uuu, Hattricka już niestety znam. :)
#12 zywek
Nie wiem, czy jak football manager, bo to jest ogólnie i dla widzących i dla niewidomych też, znacz,
no tam masz ogólnie linki i tam klikasz, co się ma dziać i takie tam.
#13 fantasma467
Czy możecie mi przybliżyć tą grę Alien adopt agency? O co tam ogólnie chodzi i co trzeba robić. To chyba
nie ma tłumaczenia na pl.
#14 nuno69
no, możesz walczyć, ryby łowić, takie rzeczy.