[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Back to Inne#61 mucha
ja palę te i te niewiem czy też tak macie ale przy piciu alkocholu dużo palę zwykłych
#62 misiek
No- kiedyś tak miałem, ale teraz zapalę ze trzy, może cztery i mam dosyć. Kiedyś przy imprezie to i kilka ramek mogło pójść. Na codzień normalnych nie palę, chyba że tak jak mówiłem czasem w towarzystwie, gdy ktoś poczęstuje.
#63 papierek
nie wiem czy wam pisałem, ale odkryłem ciekawy feature w mojej górze od smoka. Tam żeby nalać liquid nawet nie trzeba nic odkręcać, wystarczy przesunąć górny cap delikatnie w bok i jest taka okrągła dziórka, wkładamy pipetę i się łatwo nalewa. Ale odkryłem, że jak dmucham w tą dziurkę to po dźwięku mogę dość dokładnie określić ile liquidu mi tam zostało, :) ciekawy feature dla blinda :)
#64 mucha
no fajne fajne
#65 misiek
Papierek- albo mi się wydaje, albo już o tym pisałeś.
#66 mucha
pisał gdzieś
#67 ewelinka
Ja też kupiłam sobie takiego z dużą dziurą, ale jednak wolę brać tabaczkę do noska
#68 misiek
Nie lubię niczego brać do nosa ani w żyłę i to może o mnie akurat dobrze świadczy.
#69 mucha
nie no tabaczka super jest w sumie
#70 mucha
bardziej to mi się z gimnazium kojaży
#71 mucha
ja teraz kupiłem e papierosa firmy smok model v9maks bateria 4000 i co naj fajniejsze dla nas zbiornik 8,5 ml
#72 misiek
Tylko po co ci aż 8 ml? Jesteś w stanie dziennie tyle zużyć? Czy lubisz mieć tak długo jeden smak?
#73 Lowca_Androidow
Poczytajcie sobie:
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/zgony-w-usa-zwiazane-z-paleniem-e-papierosow/7wrvg8d
To jest to o czym ja mówiłem od dawna, jak tylko pojawiły się epapierosy, że to chemia i za jakiś czas okaże się, że są bardziej szkodliwe od wyrobów tytoniowych i wygląda na to, że się nie pomyliłem.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#74 misiek
Owszem- pomyliłeś się, bo ci co zachorowali, z resztą wiadomo że tylko w stanach używali jakichś liquidów z czarnego rynku z podejrzanymi substancjami, które nie słóżą do wapowania. To było coś mające dawać podobny efekt do thc. Ja w ogóle nie kupuję liquidów na bazarku, więc wiesz.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Poczytajcie sobie:
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/zgony-w-usa-zwiazane-z-paleniem-e-papierosow/7wrvg8d
To jest to o czym ja mówiłem od dawna, jak tylko pojawiły się epapierosy, że to chemia i za jakiś czas okaże się, że są bardziej szkodliwe od wyrobów tytoniowych i wygląda na to, że się nie pomyliłem.
--Koniec cytatu
#75 kokos
lepiej się na lewa do większego moim zdaniem
#76 misiek
Ja tam wolę mieć inny smak codziennie, niż ten sam przez tydzień.
#77 siwy4don
Nigdy nie zrozumiem trucia się za własne piniądze w taki ewidentny sposób.
#78 misiek
Są dużo większe jak to określiłeś trucizny za większe pieniądze.
--Cytat (siwy4don):
Nigdy nie zrozumiem trucia się za własne piniądze w taki ewidentny sposób.
--Koniec cytatu
#79 mucha
@łysy poprostu jak nie chce mi się dolewać cały czas kupuję 40 ml jednego smaku i go palę
#80 misiek
Ojj- to mi pewne smaki, które swego czasu bardzo lubiłem tak obrzydły, że nie mogę na nie patrzeć.