[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Back to Inne#41 kokos
no one są do niczego mi chodziło o moc przepływu liquidu tak mają smokery czy jakoś ale niewiem czy nazwy nie pomyliłem
#42 misiek
Do wszystkich waperów- wyszła nowa wersja króla i jedynego słusznego epapierosa Ijust 3. Ktoś chętny?
#43 mucha
krula bo tani jest?
#44 papierek
o boże, i just 3? Myślałem, że chodzi ci o i just next gen, ale faktycznie, ale w polsce jeszcze jakoś nie widziałem. Przynajmniej w polskich sklepach nie ma. :D no prosze, podnieśli z 50W do 80W, genialnie, wreszcie niskooporowe grzałki zaczną mieć sens. Chociaż ja i tak wolę mój modzik z regulowaną mocą.
#45 misiek
Pewnie będzie lada chwila i automatycznie za raz go nie będzie hehe.
#46 mucha
mam do was pytanie czy ktoś rozrabiał kiedyś sobie liquidy?
#47 misiek
Ja akurat nie. Jak dla mnie gra nie warta zabawy, bo za każdym razem lubię mieć inny smak. Wolę kupić kilka gotowych liquidów i nie mam żadnego problemu.
#48 misiek
Chodziło ci o premixy?
#49 mucha
między innymi hocw sumie nie wiem co to jest ja robiłem lejki tylko że z osobą widzącą z bazy i aromatu wyhodzi taniej
#50 papierek
ja robie sam, dużo taniej, ale wcale nie prościej :) jeszcze ogarnąłem sklep, który bardzo tanio mi sprzedaje bazy tak że na 100 ml gotowego liquidu o mocy 6 mg nikotyny płacę jakieś 20 zł licząc już z dolanym aromatem.
#51 misiek
Mucha- to baza smakowa, do której sobie dolewasz shoty nikotynowe. Jeśli ktoś vapuje słabe to pewnie opłacalny interes, dla mnie nie. Papierkowi jeśli taka moc wystarcza to jak najbardziej tak.
#52 mucha
no ja mam taki sklep że baza mi wyhodzi za 100 ml 12 zł do tego aromaty po 4 zł tak że tanio to wyhodzi tylko potrzebna pomoc widzących do tego
#53 mucha
czy ty papierek masz jakiś sposub robić to bez pomocy
#54 papierek
nieee, niestety raczej z pomocą, jeszcze zależy czy aromaty w szklanych czy w plastikowych buteleczkach, bo w plastikowych to można samemu wymierzyć, ale te w szklanych są generalnie lepsze.
#55 mucha
nie no z tym wymieżeniem to też lipa jeszcze jak by były aromaty w 5 ml buteleczce i kupić bazę 50 ml i mieć butelkę 100ml to ma sens w tedy a tak to nie wiem jak wymieżyć
#56 misiek
To dobrze, że ja kupuję gotowce i nie potrzebuję żadnej pomocy.
#57 Bartek1
Oooooo widze że tu są sami palacze:d kochani palenie szkodzi, rzućcie to natychmiast a tak poważnie niekturzy twierdzą że e-papierosy są zdrowsze od tych zwykłych.

#58 jamajka
Częściej się je pali i są chemiczne... ja wiem, czy zdrowsze? :p
#59 mucha
rużnie mówią ale ja tam się niesprzeczam palę bo lubie i nie patrzę czy zdrowe czy nie zresztą nic co jemy teraz przykładowo nie jest zdrowe
#60 misiek
Podzielam zdanie przedmówcy. Ja generalnie czuję się lepiej: nie boli mnie gardło, nie mam porannego kaszlu, duszności ani wymiotów. Czasem mnie tylko głowa wieczorami boli, ale nie wiem czy to od tego. Sprawność fizyczna też jakby lepsza i najważniejsze- nie wali ode mnie. Czasem zdarzy mi się zapalić normalnego szluga, ale tylko w towarzystwie.