Nie, jak będzie niedokręcona to atomizer ci jej nie wykryje, albo będzie ją raz wykrywał, raz nie. Jak ją zamocno wkręcisz to co najwyżej będziesz mieć problem z jej wyjęciem. -- (camila): A czy to ma coś wspólengo z dokręceniem jej? Nie może zbyt mocno być wkręcona w gwint?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie uwierzycie chyba... Chyba port mi się zepsuł. Wk**wiona, to mało powiedziane. Napisałam do sklepu, w którym zamawiałam czy produkt podlega gwarancji lub zwrotowi :(
masz 3 miesiące gwarancji więc spokojnie ja też mam pecha właśnie poszła mi elektronika w aegis X podejżewam, że płynu naleciało bo przelałem a nie miałem uszczelki zabeszpeczającej gniazdo. Więc od wczoraj jestem posiadaczem aegis legend
No to to musi być jakieś szemrane. Każda szanującasię firma daje gwarancję na dwa lata. -- (mucha): myślę, że większość sklepów sprowadza z chin towar a nawet jeśli to i tak jest paragon a co za tym idzie gwarancja na 3 miesiące
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
to jest sprzęt który podlega albo 3 albo 6 miesięcy gwarancji. Tak naprawde, na boxa czy moda albo poda powinna być gwarancja 2 lata, a wygląda to tak jak wyżej napisałem. Na atomizer/ tank/ kardridż nie ma sensu dawać gwarancji, bo żadko kiedy coś się tam psuje samo z siebie. Szkiełko stłuczesz- twoja wina. Ustnik ujebiesz, twoja wina. Uszczelki teoretycznie kupisz za psie pieniądze, więc nie ma powodu żeby reklamować samą górę. Miałem doczynienia z różnymi kominami, i nigdy nic mi się nie zepsuło. Te vape shopy mają taką swoją politykę i no sam świata nie zmienisz.