Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 21 of 33

Nie, jak będzie niedokręcona to atomizer ci jej nie wykryje, albo będzie ją raz wykrywał, raz nie. Jak ją zamocno wkręcisz to co najwyżej będziesz mieć problem z jej wyjęciem.
-- (camila):
A czy to ma coś wspólengo z dokręceniem jej? Nie może zbyt mocno być wkręcona w gwint?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#402 1 like

No i wymiana udana tym razem. Dwie zapasowe czekają w szufladzie ;)
ENFP

#403 Edited

Nie uwierzycie chyba... Chyba port mi się zepsuł. Wk**wiona, to mało powiedziane. Napisałam do sklepu, w którym zamawiałam czy produkt podlega gwarancji lub zwrotowi :(
ENFP

#404 1 like

masz 3 miesiące gwarancji więc spokojnie ja też mam pecha właśnie poszła mi elektronika w aegis X podejżewam, że płynu naleciało bo przelałem a nie miałem uszczelki zabeszpeczającej gniazdo. Więc od wczoraj jestem posiadaczem aegis legend

Ale obawiam siębardzo, bo produkt był sprowadzany z Chin, a nie poinformowano mnie o tym.
ENFP

no to mamy problem a co to za sklep był

Edymek :P
ENFP

e to powinno nie być problemu jak dasz na gwarancję

Ja to mam niemożliwego pecha, ale nie poddam się :D
ENFP

Mucha gdzie kupowałeś tego Legenda?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

a to w takim lokalnym u nas sklepie w Suwałkach

To dowiedz się, czy dało by radę i zamówić u nich przez internet?
-- (mucha):
a to w takim lokalnym u nas sklepie w Suwałkach

--

nie da rady nie prowadzą sprzedaży internetowej a co nigdzie już go nie ma?

Aegisa legend możesz kupić w e-dymie, w Iluminati, w Vapers, i w paru innych z tego co wiem
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Z tego co pamiętam, to w Edymie sprowadzany z Chin i nie mają na stanie, ale może się mylę.

myślę, że większość sklepów sprowadza z chin towar a nawet jeśli to i tak jest paragon a co za tym idzie gwarancja na 3 miesiące

No to to musi być jakieś szemrane. Każda szanującasię firma daje gwarancję na dwa lata.
-- (mucha):
myślę, że większość sklepów sprowadza z chin towar a nawet jeśli to i tak jest paragon a co za tym idzie gwarancja na 3 miesiące

--

to jest sprzęt który podlega albo 3 albo 6 miesięcy gwarancji. Tak naprawde, na boxa czy moda albo poda powinna być gwarancja 2 lata, a wygląda to tak jak wyżej napisałem. Na atomizer/ tank/ kardridż nie ma sensu dawać gwarancji, bo żadko kiedy coś się tam psuje samo z siebie. Szkiełko stłuczesz- twoja wina. Ustnik ujebiesz, twoja wina. Uszczelki teoretycznie kupisz za psie pieniądze, więc nie ma powodu żeby reklamować samą górę. Miałem doczynienia z różnymi kominami, i nigdy nic mi się nie zepsuło. Te vape shopy mają taką swoją politykę i no sam świata nie zmienisz.

tak też nie spottkałem się z gwarancją na 2 lata wszędzie jeżeli chodzi o e papierosy jest na 3 miesiące

Ja swojego draga mam na 6