Łowca- plastikowego to ja mogę mieć laptopa a nie kobietę. Też bardzo lubię długie włosy, ale na głos nie zwracam zbytnio uwagi, bo każdy ma jaki ma. Już bardziej na ton w jakim rozmawia.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ale ona nie jest plastikowa, ma tylko nałożone sztuczne paznokcie. Nie można kogoś oceniać po takim detalu. Sporo eleganckich, inteligentnych kobiet stosuje tipsy czy żelowe paznokcie, to tak jakby sortować, po farbowanych włosah, odpada, o ma nałożoną farbę.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
No, na paznokcie też zwracam uwagę, tylko mówię że wygląd dłoni i stóp raczej nie u za wysokich kobiet, chociaż ja jestem dość tolerancyjny, byle by kobieta była zadbana. Łysy zgadzam się z tobą w stu procentach, intonacja głosu i charakter również robi tutaj swoje, też trzeba na to zwrócić uwagę. Ważne żeby dziewczyna była wyrozumiała w stosunku do partnera
Jeśli faktycznie umie o to zadbać to spoko, ale sporo dziewczyn ma poprostu szpony z tych tipsów. Na myśl, że będzie gdzieś z nimi mnie drapać dostaję gęsiej skórki i to wcale nie z podniecenia. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Niby podniecenie gra tutaj najważniejszą rolę ale tak jak mówiłem charakter i wyrozumiałość robi swoje, ważne żeby dziewczyna w pewnym sensie stanęła murem za partnerem jak ma jakieś problemy
Zgadzam się, nic w tym dziwnego. --Cytat (łysy): Ja akurat lubię małe smukłe dłonie i stópki, ale raczej u wysokich kobiet to nie idzie w parze, chociaż nie zawsze. Tak- lubię kobiece stopy i nic w tym dziwnego.
Ja nie lubię tipsów i nic na to nie poradzę. Spotkałem się też z kobietą, która nosiła bransoletki na łytkach tak w okolicy stóp. Nie wiem, ale dla mnie było to jakieś dziwne, no ale co kto lubi.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja też nie lubię tych wszystkich upienkszeń, a sam powinienem się przefarbować, bo mam problem z przedwczesnym siwieniem, ponoć to genetyczne i nie chcę, chociaż otoczenie probuje mnie namówić. Jest mi po prostu najlepiej w tym co mi dała natura, wręcz dla mnie jest to robienie z siebie kogoś kim nie jestem. CO do tego co mi się podoba... typu rączki itp. CO z tego, że może spełniać moje preferencje jak mi się po prostu nie będzie z takim dziewczęciem dobrze gadać. Dziewczęcie ma być takie i tylko takie, abyśmy się wzajemnie wspierali czy to w rozwoju zawodowym, czy osobistym, tak żeby nasze życie przyspieszyło, wszystko ma działać obustronnie, reszta jest drugoplanowa. Dziewczęcie nie ma wyglądać, choć to też gdzieś tam na pewno też jest dobrze jak tak jest, dziewczęcie ma być takie aby wnosiło jak najwięcej pozytywnych rzeczy w nasze życie. No chyba, że to ma być dziewcze a jedną noc, czy na jakiś inny burzliwy związek.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Jak tak czytam ten wontek to co któryś wpis, a na pewno ostatni Chryńka rozwala mnie, wychodzi z tego, że jesteśmy tą lepszą rasą niewidomych, bo większośćz nas nie upiększa sięjakoś specjalnie, a osoby widzące częściej kupują ładne ubrania, malują się, jakieś tipsy albo inne rzeczy upiększające, Tylko my wiernie, nie robimy z siebie plastiku, jakichś marnych dziewczątek lub chłopczyków na jedną noc, tylko my prawdziwi, 0 plastiku 100% ludzi w nas;DDD Nie mogę po prostu z tych wpisów niektórych, w całym wontku są rozsiane takie że najważniejsze wnętrze a nie wygląd, tylko ciekawy jestem dla ilu osób dalej by było te wnentrze ciekawe jakby ktoś miał bardzo nieładny głos, założę się, że na 5 dziewczyn z różnymi głosami wybierzemy tą z nienajgorszzym głosem, hm nie wiem skąd takie skrajne stanowiska, że jak ktoś się umaluje czy coś to na jedną noc,a przynajmniej tak wynika z takiego wpsu Chryńka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dokładnie, ciekawe czy którykolwiek tu wybrałby uduchowioną, delikatną i czułą, ale z obwisłym ciałem, naleśnikami i trądzikowatą., ale bez tipsów, czy czułą, kochającą, ale lubiącą się umalować, nosić tipsy...
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Nie musicie móc, a nawet się pośmiejcie, bo kto Wam broni, to w końcu Wasze życie, ja napisałem to ze swojej perspektywy. Co do zadanego pytania... Popadacie w skrajność. WIadomo, że trzeba szukać kompromisu jak się da, ale mi po prostu wygląd nie wystarcza do szczęścia, ale te tipsy... PO co to komu? ZNaczy... Jak się kobieta tak dobrze czuje... NIech ma, ale dla mnie jest to zupełnie obojętne, relacja ma być na lata, elegancki wygląd przeminie, relacja przetrwa... O ile wiek nie pozmienia nas tak, że staniemy się zżędliwi itp. Nie czuję się lepszą rasą, mam po prostu swoje oczekiwania, tyle, koniec, kropka i warto abyście to zrozumięli.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Ja też siwieję, i z tym żyję. Jak komuś się nie podoba- trudno, ale ubrać się w droższe ciuchy to lubię. Przeważnie chodzę w ubraniach od: Nike, Pumy i ostatnio sporadycznie Adidasa. Jeansy to diverse czy Levis.
Łysy chyba ja chodzę w tym samym co ty, bo takich ludzie potrzegają na ulicy najlepiej bo patrzą na wygląd, też się lubię odstroić na jakąś imprezę żeby ładnie wyglądać, bo nie lubię chodzić w łachmanach
to wiadomo, że zależy co oczekujemy, jak chcemy sobie znaleźć kogoś na jedną noc to, a jak chcemy na lata to inaczej szukamy. Ale niewidomi nie wiele różnią się pod tym względem. Wcale nie jest tak, że taki niewidomy to szuka tej bardziej czułej, uduchowionej, nie patrzy aż tak na wygląd bla bla bla, dokładnie jesteśmy tak samo jak widzący, nawet podanie dłoni daje nam sporo interesujących nas informacji. :)
No właśnie, no ale jak mamy też się uprzeć to też wygląd ma znaczenie. Nie powiem. bo wysokie dziewczyny mogą być piękniutkie, spotkałem w gimnazjum chyba o kilka lat od siebie starszą dziewczynę chodziła do liceum, na buzi klasa, trochę kobita przy kości, ale coś takiego miała wsobie że ją bardzo polubiłem
W poprzednich wpisach trochę nie sprecyzowałem sytuacji, bo ogólnie lubię kobiety, jednak nie wszystkie, chodzi ak naprawdę o charakter, bo to się głównie liczy, a wygląd, raczej postawiłbym na drugim miejscu, dobra może na egzekwo :xd
Pieniądze to nie wszystko.
This site uses cookies to enhance your experience.