Klient dla systemu Windows

Kierunek najbliższego rozwoju

Started by pajper 91 posts last post 8 years ago Page 4 of 5

No i wszystko jasne hehe - dzięki @Pajper
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

O tak, ja jestem przede wszystkim za Unicode, a po drugie ludzie, czy naprawdę chcecie żeby Dawid wydał
półprodukt z mmilionem funkcji z czego pięćset tysięcy nie będzie działało bądź będzie działało niepoprawnie?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nie miloinem funkcji, ale z podstawowymi funkcjami które funkcjonują na większości for -
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Rany, Elten to nie jest tylko foru!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

@Julitka wygląda mi to na odpowiedź do mnie. Nie, nie jest to tylko forum, ale przede wszystkim forum,
poza tym to że nie jest to tylko forum przemawia za tymi wszystkimi gadżetami zresztą o które nie
proszę bo proszę o funkcjonalne opcje, a nie dodatki typu odtwarzacz itp. a to zdecydowana różnica.

To prawda. Do muzyki mam foobara i tyle, do youtube mam przeglądarkę. Także tego.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Jestem tego samego zdania. Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo co. Jednak większość chciała bajery-
no to mają. Dla mnie w Eltenie YT czy forów głosowych mogło by nie być znaczy- fajnie, że ten YT jest,
ale jakby go nie było nie przekreślił bym Eltena za to.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

YT czasem się przydaje, jak coś guglersą odbija i staje się to unaccessible. Poza tym nie potrzeba appek
zewnętrznych do pobierania. CO do odtwarzaczy... TO ja jak Wy, FOobar pod WIndowsem robi co ma robić,
ale... Elten jest kontynuacją Klango, dlatego i funkcjonalność ma taką a nie inną, co jakoś tam w stanie
zrozumieć jeste, chciaż i tak korzystam jedynie ze społecznościówek, czasem z YT
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Mi przydał by się do robienia playlist ale nie da się ich zapisywać niestety.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#70 1 like

SPróbuj daś esc, jakbyś chciał wyłączyć program, on wtedy zapyta, czy zgasić.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Jeszcze trochę, a Elten będzie programem zawierającym bajery, ale bez użytkowników. Kilkoro będzie wchodzić
i koniec.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Fakt. Ale Dawid już pracuje nad podstawowymi poprawkami, zostawił bajery, ja robię też tłumaczenie (to
znaczy... w założeniu robię), więc może będzie lepiej...

Szczerze mówiąc zobaczymy jakie ogólnie jest zainteresowanie taką platformą.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Wiesz, nasze środowisko jest naprawdę dziwne. Tak jak już gdzieś wspominałam, Monika napisała na Facebooku
o Eltenie i powstała krytyka, że "miejsce izolacji". Na grupie poświęconej, jakby nie było, niewidomym,
więc...

Rozumiem i zastanawiam się jakie jest realne zapotrzebowanie wśród niewidomych na program tego typu.

realne zapotrzebowanie jest takie jak w obecnej chwili na komunikatory dla widzących, czyli brak, ale
jak się coś już przyjmie to siedzi twardo i wtedy się to docenia.
Ciężko powiedzieć na ile jest zapotrzebowanie, ponieważ Elten się rozwija i rozwija i rozwija.
Jak dojdą kiedyśtam chaty głosowe, to taki fajny kombajn z forum i wiadomościami wszelkiego rodzaju w
jednym powstanie plus kilka fajnych rzeczy
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#77 1 like

To jest, jak powiedział poprzednik, tak jak z Facebookiem lub NK. Nie było to nie było, ale jak już przyszło...
:)

Nowe pola tekstowe powoli, bo powoli, ale nabierają kształtu.
Da się już pisać i usuwać znaki oraz nawigować kursorem.
Nie ma jeszcze obsługi zaznaczania, schowka, tłumacza, mediów, cofania i innych rzeczy, ale powoli zaczyna to przypominać coś porządnego. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Jeeej, mógłbyś betę wydać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

no to jeszcze proszę przyspieszyć usuwanie przytrzymanym bekspejsem i będzie elegancko hehe
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.