Gry audio (dyskusja ogólna)

shadow rine the eternal hope full voice edition

Started by mojsior 369 posts last post 2 months ago Page 12 of 19

W ustawieniach gry. Ale na angielski jest niewiele przetłumaczone.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Jak te drzwi odblokować?
nie mają dziurki od klucza
Time to exterminate.

Jgt pobieraasz wpisując jgt nvda addon.
May the force be with you!

Faktycznie kluczy jest 12.

ale wpisywałem i klapa a 2 razy wpisywałem w firefoxa i brak wynikuw

to coś źle wpisałeś.

blindgamers.com
Time to exterminate.

tam jgt jest. A wracając do gry, czy można bonus points przywrócić?

Możę ktoś wie o co chodzi z komentarzem w statusie zero challenge?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Że zero razy przeszedłeś grę :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Hej. Mam pytanie jak się dostać do drzwi które trzeba otworzyć za pomocą klucza key of rock?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Znaleść klucz rock? A na serio: musisz na III piętrze go zdobyć.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jakoś w tej południowej lokacji nie było zapisów płapek.
Chyba, że są od jakiegoś poziomu trudności wyższego niż normal.

Po zdobyciu key of rock i pokonaniu orb of the darkness zostawiłem wątek fabularny prubując odblokować true ending. Czy ta lokacja dużo zajmuje czasu? Ta na południu. @zuza Dzięki za pomoc.

jest do,ść spora.
Ale w bajki typu że axel nie może zginąć żeby był true ending są nieprawdziwe

Taak wiem, że ona spora jest, ale chyba z mieczem na poziomie 12, lilia nie doleci.Tam są też jakieś dziwne cyfry typu 1641 albo coś, wydaje mi się, że lokacje tak są nazwane, ale pewien nie jestem.

doleci

Sprubuję, może tym razem się uda. Na poprzednim trybie jakoś miałem z tym problem. Ale bardzo podoba mi się coś takiego 2 times experience, ciekawe czy można to zwiększyć.

Te zapisy pułapki to jakaś bzdura, nic takiego niema na trybie normall.