W ustawieniach gry. Ale na angielski jest niewiele przetłumaczone.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Możę ktoś wie o co chodzi z komentarzem w statusie zero challenge?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jakoś w tej południowej lokacji nie było zapisów płapek. Chyba, że są od jakiegoś poziomu trudności wyższego niż normal.
Po zdobyciu key of rock i pokonaniu orb of the darkness zostawiłem wątek fabularny prubując odblokować true ending. Czy ta lokacja dużo zajmuje czasu? Ta na południu. @zuza Dzięki za pomoc.
Taak wiem, że ona spora jest, ale chyba z mieczem na poziomie 12, lilia nie doleci.Tam są też jakieś dziwne cyfry typu 1641 albo coś, wydaje mi się, że lokacje tak są nazwane, ale pewien nie jestem.
Sprubuję, może tym razem się uda. Na poprzednim trybie jakoś miałem z tym problem. Ale bardzo podoba mi się coś takiego 2 times experience, ciekawe czy można to zwiększyć.