EltenLink

#1 daszekmdn

Sprzedam kasety magnetofonowe różnych firm.
Jeśli poszukujesz konkretnego modelu, producenta, daj znać, a zobaczę co da się zrobić.
Kolekcjonuję, ale mam tego zbyt dużo, to też muszę się części wyzbyć.
Cena za szt 6-8 zł (Zależy od modelu i stanu wizualnego), możliwa negocjacja przy kupnie większej ilości oraz dla subskrybentów mojego kanału z archiwami radiowymi.
Cena może też być mniejsza lub większa zależnie od modelu i stanu kasety.
Kupujecie sprawdzony produkt od kolekcjonera. Nie jest to oferta losowego użytkownika Allegro wyciągającego zniszczone i nagrywane po 100 razy nośniki z zawilgoconej piwnicy. Cena jest nieco wyższa od tych, które czasem znajdziecie na wspomnianej platformie, jednak większość już tak wystawia a nie koniecznie idzie to w parze z dobrą jakością samych nośników.
Modele wybrakowane NP nie zawierające J cart, z uszkodzonymi naklejkami, pudełkami bądź bez nich sprzedam w o wiele niższej kwocie gwarantując jednak sprawność samego nośnika.
Kasety przed wysyłką na życzenie użytkownika mogą zostać sprawdzone pod kątem zapisu przy użyciu decka Aiwa ADWX777 bądź Pioneer CT410.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2020-05-16 15:10

#2 skrzypenka

Mam bardzo dużo kaset magnetofonowych i nie wiem, co z nimi zrobić. Chce ktoś takie? Ale one są ponagrywane.

Große Operndiva?
2021-12-29 00:32

#3 daszekmdn

Priv.

2021-12-29 00:36

#4 Wiolinistka

Ja też mam mnóstwo, chętnie się dogadam za koleżeńską stawkę :)

2022-04-14 15:23

#5 daszekmdn

Update mojej oferty w pierwszym poście.
Doprecyzowałem informacje dotyczące stanu, zmieniłem cenę zgodnie z obecnymi standardami rynkowymi.

Edited 2023-08-21 06:24