Kasety
Wróć do Nośniki#1 daszekmdn
Sprzedam kasety magnetofonowe różnych firm.
Jeśli poszukujesz konkretnego modelu, producenta, daj znać, a zobaczę co da się zrobić.
Kolekcjonuję, ale mam tego zbyt dużo, to też muszę się części wyzbyć.
Cena za szt 6-8 zł (Zależy od modelu i stanu wizualnego), możliwa negocjacja przy kupnie większej ilości oraz dla subskrybentów mojego kanału z archiwami radiowymi.
Cena może też być mniejsza lub większa zależnie od modelu i stanu kasety.
Kupujecie sprawdzony produkt od kolekcjonera. Nie jest to oferta losowego użytkownika Allegro wyciągającego zniszczone i nagrywane po 100 razy nośniki z zawilgoconej piwnicy. Cena jest nieco wyższa od tych, które czasem znajdziecie na wspomnianej platformie, jednak większość już tak wystawia a nie koniecznie idzie to w parze z dobrą jakością samych nośników.
Modele wybrakowane NP nie zawierające J cart, z uszkodzonymi naklejkami, pudełkami bądź bez nich sprzedam w o wiele niższej kwocie gwarantując jednak sprawność samego nośnika.
Kasety przed wysyłką na życzenie użytkownika mogą zostać sprawdzone pod kątem zapisu przy użyciu decka Aiwa ADWX777 bądź Pioneer CT410.
#2 skrzypenka
Mam bardzo dużo kaset magnetofonowych i nie wiem, co z nimi zrobić. Chce ktoś takie? Ale one są ponagrywane.
#3 daszekmdn
Priv.
#4 Wiolinistka
Ja też mam mnóstwo, chętnie się dogadam za koleżeńską stawkę :)
#5 daszekmdn
Update mojej oferty w pierwszym poście.
Doprecyzowałem informacje dotyczące stanu, zmieniłem cenę zgodnie z obecnymi standardami rynkowymi.