EltenLink

Grupy w komunikatorze Whatsapp, wersja tekstowa

Back to Inne

#61 MonikaZarczuk

Ja w między czasie założyłam grupę "Żarty żartami", gdzie oczywiście opowiada się lub pisze kawały czy załącza linki do śmiesznych rzeczy, a także grupę poświęconą poezji.
Przyznam się też i pochwalę, że moja grupa mniam-mniam baaardzo fajnie się rozkręciła.

Dołączyłam też do grupy Iphone.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2021-02-03 21:14

#62 cinkciarzpl

Zdrastwujcie tawariszcze,
Powstałem z martwych. Być może na czas jakiś, być może na chwilę. Tu widzę niby jakieś zmiany, ale i w świecie grup rzecz nie wąska się stała. Od jakiegoś czasu spis grup whatsapp wisi na tyflowiki
www.tyflonet.com

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-02-14 20:12

#63 MonikaZarczuk

Oh, oh, kogo ja widzę...

2021-02-14 22:35

#64 cinkciarzpl

Ach! :D

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-02-15 05:52

#65 adelcia

hejka witaj,
prosze, czy mogl bys mnie dodac do grupky Nikt Mnie Nie Rozumie?
moj nr mas, wiec mozes go wykorzystac,
dziekuje,
-- (cinkciarzpl):
Witajcie, dawno mnie nie było, zatem nieco nowości z frontu:
Grupa śmiechoterapia! Z osobistych powodów administratorki stała się grupą zamkniętą i niniejszym wykreślam z listy.
Powstała grupa na facebooku oraz Whatsapp o nazwie "Orientacja w przestrzeni", która poszerza zakres poruszanej tematyki względem grupy 360, w związku z czym ta ostatnia została zamknięta. Administratorem grupy whatsapp jest ta sama osoba, która prowadzi grupę fb.
Powstała nowa grupa Whatsapp o nazwie Nikt Mnie Nie Rozumie, gdzie każdy może powiedzieć o tym, co go boli, nurtuje itd, jednak w praktyce prowadzone są luźne rozmowy. Po wielu perturbacjach aktualnymi administratorami są Marcysia i cinkciarz. :P
grupa ma charakter otwarty, wystarczy priv z numerem telefonu.
Do listy dołączam też grupę transport, poświęconą wszelkim gałęziom transportu publicznego choć dominującą reprezentację ma tu kolej. Jest to nieocenione źródło wiedzy o polskiej kolei, w tym info podawanego prawie na bieżąco o aktualnych wypadkach, utrudnieniach. Jeden z nieformalnych liderów ma szerokie kontakty na kolei więc robi za prawdziwy serwis informacyjny. Kontakt prv
Dołączam także grupę audiodeskrybcja. Jest to miejsce wymiany wszelkimi materiałami z tą potrzebną i użyteczną dodatkową warstwą.
Grupa GTNN wróciła do starej i bardziej oczywistej nazwy "Towarzysko Nn",, a do adminów dołączył cinkciarz. Zasady te same co w pierwszym poście, który wyedytuję jak będzie mi się chciało. :P

--

2021-05-02 07:06

#66 cinkciarzpl

Grupa died

2021-05-02 19:12

#67 JM

jak coś to tutaj znajdziecie zrzut grup zapisanych niegdyś na opisujemy.pl, jednak że spora część z nich była jjuż wymieniona tutaj: https://web.archive.org/web/20180101002834/http://www.opisujemy.pl/grupy-whatsapp/

2022-08-16 10:48

#68 JM

Chej, jak dołączyć do grupy transport i audiodeskrybcja? Z kim się kontaktować?
-- (cinkciarzpl):
Witajcie, dawno mnie nie było, zatem nieco nowości z frontu:
Grupa śmiechoterapia! Z osobistych powodów administratorki stała się grupą zamkniętą i niniejszym wykreślam z listy.
Powstała grupa na facebooku oraz Whatsapp o nazwie "Orientacja w przestrzeni", która poszerza zakres poruszanej tematyki względem grupy 360, w związku z czym ta ostatnia została zamknięta. Administratorem grupy whatsapp jest ta sama osoba, która prowadzi grupę fb.
Powstała nowa grupa Whatsapp o nazwie Nikt Mnie Nie Rozumie, gdzie każdy może powiedzieć o tym, co go boli, nurtuje itd, jednak w praktyce prowadzone są luźne rozmowy. Po wielu perturbacjach aktualnymi administratorami są Marcysia i cinkciarz. :P
grupa ma charakter otwarty, wystarczy priv z numerem telefonu.
Do listy dołączam też grupę transport, poświęconą wszelkim gałęziom transportu publicznego choć dominującą reprezentację ma tu kolej. Jest to nieocenione źródło wiedzy o polskiej kolei, w tym info podawanego prawie na bieżąco o aktualnych wypadkach, utrudnieniach. Jeden z nieformalnych liderów ma szerokie kontakty na kolei więc robi za prawdziwy serwis informacyjny. Kontakt prv
Dołączam także grupę audiodeskrybcja. Jest to miejsce wymiany wszelkimi materiałami z tą potrzebną i użyteczną dodatkową warstwą.
Grupa GTNN wróciła do starej i bardziej oczywistej nazwy "Towarzysko Nn",, a do adminów dołączył cinkciarz. Zasady te same co w pierwszym poście, który wyedytuję jak będzie mi się chciało. :P

--

2022-08-16 10:59

#69 cinkciarzpl

Spis grup oraz namiary na adminów teraz są tu:
https://www.tyflonet.com/index.php?title=Grupy_w_komunikatorze_Whatsapp

2022-08-16 14:23

#70 JM

no naprawdę porządny spis, ale niestety nie znalazłem w nim grupy audiodeskrybcja, na której mi zależy

2022-08-16 21:01

#71 cinkciarzpl

Do rogalenki

-- (JM):
no naprawdę porządny spis, ale niestety nie znalazłem w nim grupy audiodeskrybcja, na której mi zależy

--

2022-08-16 21:10

#72 Natalia2000

Hej, prowadzę grupę dotyczącą masażu, kontakt bez problemu na eltenie.

2023-06-30 15:27

#73 MonikaZarczuk

A z problemem, to gdzie?

2023-06-30 22:34

#74 Paulinux

Cinkciarzu, 404 not found.
Przy okazji podbijam Telegramową Tyflopolskę
t.me/tyflopolska
Pytania/porady o szeroko pojętej dostępności, komunikacja w większości tekstowa, czasami tylko małe humorystyczne offtopy, ale głównie mięcho.
-- (cinkciarzpl):
Spis grup oraz namiary na adminów teraz są tu:
https://www.tyflonet.com/index.php?title=Grupy_w_komunikatorze_Whatsapp

--

Happy hacking
2023-07-01 12:46

#75 daszekmdn

Bo padło całe Tyflowiki.
Jeśli dalej chcesz ogarniać taki fajny spis, daj znać, pomyślimy nad hostingiem :).

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2023-07-02 09:12

#76 piter9521

Nie padło tylko zostało przeniesione do tyfloakademii.

2023-07-03 12:31

#77 daszekmdn

A co to jest?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2023-07-04 03:13

#78 wrzos33

Witajcie. Powiedzcie mi proszę czy istnieje na whatsap grupa poświęcona osobom niewidomym z różnymi ważnymi i ciekawymi informacjami z wielu dziedzin, do której można dołączyć?

2025-03-18 10:10

#79 Zuzler

Istnieje nawet nie jedna, problem w tym, że grupy na tym komunikatorze prędzej czy później zaczynają zawierać więcej pogaduszek i pierdół, niż, że tak powiem, samego mięska.

2025-03-18 15:32

#80 balteam

i nie ma tam wątków, więc jest to śmietnik i jeśli jest jakaś grupa bardziej specyficzna, to potem padają te same pytania, ponieważ ktoś nowy kto dołączył, nie będzie czytać tysiąca wiadomości.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-03-18 15:34