Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier
Back to Galeria społeczności#161 matius
Siemano. O której jutro opublikować film na temat modów i ich instalacji do Stardew Valley oraz na temat Vortexa?
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
#162 matius
Film z modów dostępności do Stardew Valley już jest. oto link:
https://youtu.be/lQZO7OalVPE
#163 matius
Kolejny odcinek z serii zagrajmy w Stardew Valley dzisiaj się pojawił. Jest to już czwarty odcinek, w którym głównie łowimy ryby.
#164 Adasadula
ee, a co tu do robienia :D, to na naciskaniu jednego klawisza polega, chyba że opanowałeś łowienie z modem bez autofishingu xd
#165 matius
Narazie jeszcze nie opanowałem, ale chciałbym cię nauczyć. Bo już można bez tego moda. W tym odcinku także nowe nasiona i rozwijam grzątki tak, aby potem postawić zraszacze.
#166 Adasadula
Spoko, ustawianie roślin to tesz zajebista sprawa, jak jeszcze szklarnie, kegi, te beczki do podwajania wartości i ten więkrzy domek odblokujesz to już rzycie ustawione xd. W multifrajerze, tfu, playerze, się spoko gra :D
#167 matius
Najlepiej zdobyć starożytny owoc czy jakoś tak i zrobić go na nasiona.
#168 Adasadula
a to ja tych polskich nazw nie znam, wiem że opłaca się kupować te owoce na pustyni, star fruit i ten drugi, dawno ne grałem więc nie pamiętam, jak się je na bimber przerobi to w ciul można zarobić
#169 Zuza
Z multi potwierdzam :D
-- (Adasadula):
Spoko, ustawianie roślin to tesz zajebista sprawa, jak jeszcze szklarnie, kegi, te beczki do podwajania wartości i ten więkrzy domek odblokujesz to już rzycie ustawione xd. W multifrajerze, tfu, playerze, się spoko gra :D
--
klienta.
#170 martinus
Dzisiaj wieczorem planuję zrobić transmisje z radical red. Napiszcie która godzina wam pasuje.
między 18 00 a 19 00
między 19 00 a 20 00
21 00 lub później.
#171 matius
Mnie nie będzie na żadnej.
#172 martinus
OK to dostaniesz link z zapisem.
#173 martinus
Dzisiaj o 19 będzie usma transmisja z gry pokemon radical red. Link w wątku pokażmy jak gramy.
#174 matius
Dzisiaj opublikowałem szósty odcinek serii zagrajmy w Stardew Valley. W tym odcinku jest piątek, więc jest handlarka, która przyjeżdża tylko w piątki i w niedzielę oraz wchodzimy na pierwsze 10 poziomów kopalni.
#175 martinus
super odcinek. Dzisiaj wieczorem będzie siudma transmisja z gry slay the spire.
#176 matius
W tym tygodniu dwa odcinki ze Stardew Valley. Jeden odcinek dziś, a drugi pod koniec tygodnia. Pewnie w piątek. Choć to nie jest pewne.
#177 matius
Zmieniłem numerację odcinków w serii zagrajmy w Stardew Valley, ponieważ odcinek poświęcony modom do tej gry wyrzuciłem z playlisty o tej serii. Zmieniłem mu także nazwe i już jest bez numerku, że odcinek 2. Znajdzie się ten odcinek w playliście o nazwie poradniki. Zauważyłem, że odcinkó w podobnym tonie będzi ewięcej i lepiej jeśli powstanie playlista poświęcona poradnikom do instalacji jakichś modów, czy dodatkowych rzeczy, aby jakieś gry działały. A ten odcinek o modach rozbijał serie zagrajmy, bo był o modach, które umożliwiają grę, a nie pokazywał game playa jako takiego. Od dej pory odcinki są z samej gry na swpulnej playliście. Dlatego odcinki, które były później i miały numery od 3 i dalej zmieniły numeracje na 2 i wyrzej.
#178 martinus
Jutro o szesnastej wleci kolejny odcinek z Pokemon flare.
#179 matius
Nowy odcinek z Hearthstone. Dawno takiego nie było. POkazuje nowe karty w nowym rozszeżeniu.
#180 matius
Odcinek ze Stardew Valley powraca! Już odcinek 9. Przepraszam, że nie ma jednego dnia, bo jak grałem w poniedziałek, drugi tydzień w grze to nie sprawdziłem czy się nagrywa i sprawdziłem dopiero w tedy, kiedy już zapisałem i miałem wtorek. Dużo was nie omineło, ale wszystko wyjaśniłem na filmie.
https://youtu.be/KsHFBBVZ0rE