Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier
Back to Galeria społeczności#181 martinus
Info dla tych, co śledzą mmoje poczynania w grach pokemon. W piątek o 10 00. powinien się pojawić kolejny odcinek z pokemon crystal advance. Więcej info podam na dzisiejszej transmisji o 19 00
#182 matius
Odcinek ze Stardew Valley już niebawem!
#183 matius
Witajcie widzowie. Jest już odcinek 12 ze Stardewa. W tym odcinku odbywa się festiwal jajek. Chętnych zapraszam na film: https://youtu.be/PkYpswyh7KE Nie stety na chwilę obecną nie da się wygrać festiwalu, ale z pewną pomocą autora moda można kupić truskawki. Stoisko jest dwie kratki na południe od Pierra. Mod narazie nie widzi stoiska, bo mapa została przesunięta po aktualizacji w grze. Możliwa aktualizacja moda przed końcem roku. :) Trzymajcie się na ciepło!
#184 michal---
ja też nie dawno ztwożyłem swuj kanał. jest tam o rużnych urządzeniach, oprogramowaniu i grach dostosowanych do osub niewidonych. będzie też trochę muzyki. narazie są tylko 2 filmy, wstęp i pierwsza część z gry cyclepath. zachęcam do subskrybowania kanału bo będzie ciekawie. po niżej macie linka do kanału. jest też w mojej sygnatuże pod wszystkimi moimi wpisami na forach. link po niżej
https://www.youtube.com/channel/UCid7Z93QzvQ58i9JgGcr0tg
#185 michal---
następny film z cyclepath będzie w poniedziałek. zachęcam do zasubskrybowania mego kanału na youtubie. i przepraszam za trohę nie dobrą jakość dźwięku
#186 matius
Ja na początku też nie miałem najlepszej. Nie przejmuj się tym zanatto.
#187 michal---
nie długo przyjdzie mi lepszy mikrofon, będzie lepiej. i hyba muszę trochę w o b esie podkręcić głośność mikrofonu. bo hyba za ciho mi się nagrywał.
#188 michal---
zaraz będzie kolejny filmik, tylko muszę wrzucić na kanał.
#189 michal---
już jest, tylko hyba znowu gra była za głośno a mikrofon za cicho. ale jakoś da się oglądać
#190 michal---
wczoraj wrzuciłem filmik z fajnych dodatkuw do n v d a i o zmienianiu systemowych dźwiękuw w windowsie
#191 martinus
dzisiaj o 21 30 będzie transmisja ze slay the spire.
#192 matius
Dziś chciałbym was poinformować o sytuacji krytycznej na moim kanale. Niestety odcinki ze Stardew Valley nie mają obrazu. A dowiedziałem się o tym dzisiaj. Z racji na ten problem, który już rozwiązałem, filmy ze stardew Valleyj przestaną się ukazywać i po woli będę je usuwał. Poczekan na nową aktualizację moda dostępności, bo mają dojść pewne nowe rzeczy i myślę, że jedna na pewno oczekiwana przez graczy. Po aktualizacji będę wrzucał nowe odcinki od początku.