EltenLink

Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier

Back to Galeria społeczności

#81 Adasadula

ja mam na 10 normalnie, nawet mam config do pada co by można grać

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-12-26 18:57

#82 pates

Jak ci to działa?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-12-26 18:58

#83 Adasadula

Wsesie xd, responsywnie :P, pad po antimacro zmapowany

-- (pates):
Jak ci to działa?

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-12-26 19:00

#84 Adasadula

Generalnie to ja nawet bym se po sieci zagrał więc jak ktoś coś...

-- (pates):
Jak ci to działa?

--

2023-12-26 19:13

#85 mojsior

ja jestem za pokemonami i ogólnie jakieś rpg.

2023-12-26 19:59

#86 matius

Może Eragona?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-12-26 20:31

#87 pates

@Adam wszystko spoko, ale jak zrobiłeś że ci pod 10 działa, bo samo z siebie nie zadziała.
@ Mojsior jakie rpg?
@Matius hmmmm, nie wiem, szczerze, sprubowałem go dawno dawno temu, ale zobaczymy.

2023-12-26 23:00

#88 Adasadula

no wlasnie nic nie robiłem xd, jest niby jakaś paczka przez którą to działa, jak wrucę za kilka dni to podrzucę

2023-12-27 11:39

#89 matius

Wszem i wobec mogę ogłosić, Jutro pojawi się odcinek z The Last Of Us Part I na moim kanale! Ci, którzy na niego czekali już tylko kilka godzin i będzie. Miałem małe kłopoty z nagrywaniem obrazu, ale już wszystko śmiga. Ci, którzy nie mogą grać, a chcieliby zobaczyć jak gra śmiga i jest dostępna oraz poczytać artykuły w grze, obejrzeć filmiki przerywnikowe z audiodeskrypcją to wszystko znajdą w tej serii.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-01-01 22:51

#90 Adasadula

O, tu ta paczka, jak mówiłem mi działało bez niczego ale możesz sprobować

-- (pates):
@Adam wszystko spoko, ale jak zrobiłeś że ci pod 10 działa, bo samo z siebie nie zadziała.
@ Mojsior jakie rpg?
@Matius hmmmm, nie wiem, szczerze, sprubowałem go dawno dawno temu, ale zobaczymy.

--

2024-01-02 10:47

#91 pates

Dzisiaj chcę odpalić streama słuchajcie. Pomysły są takie, czekam na propozycje.
1. Jakieś pokemony.
2. Manamon z jakimś dziwnym modyfikatorem np mogę grać tylo jednym stworem, konkretnym typem etc.
3. Rhythm heaven dowolna wersja.
Na razie chciałbym zrobić to.

2024-01-10 18:23

#92 lalar123

Pokemon clover zrób

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2024-01-10 18:42

#93 pates

Kurna, chętnie. Było by ciężko i niewykluczone, że były by ze 2 miejsca, w których bym musiał poprosić widzącego o pomoc, ale,

2024-01-10 18:47

#94 matius

A ja jestem za reatmheaven.

2024-01-10 19:12

#95 daszekmdn

Nic dla mnie ciekawego po za Rhytm heaven ale to to ja lubię sam pograć i poeksplorować haha. Dawaj jakie klasyki przejdź całego aaca czy co to tam innego albo o Remnanta bo tego mi się nigdy nie udało.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-01-10 19:21

#96 pates

Nie mam nastroju na aac.

2024-01-10 19:56

#97 pates

No dobra więc. Od jutra zaczynamy serię z rhythm tengoku, potem zajmiemy się ds, potem wii, potem megamix. Co w yna to?

2024-01-10 20:05

#98 matius

ooooo, tak. chętnie.

2024-01-10 20:07

#99 pates

Chciałbym zrobić maraton, codziennie nowy live. Myślę, że tengoku postaram się zrobić całe na jednym albo na 2, postgame będzie problematyczny, jedną grę przejdę z widzącym bo jest graficzna. Grać będę na 3 ds.

2024-01-10 22:38

#100 mojsior

ja to bym pokemoy wolał później po tengoku

2024-01-11 17:42