Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier
Back to Galeria społeczności#81 Adasadula
ja mam na 10 normalnie, nawet mam config do pada co by można grać
#82 pates
Jak ci to działa?
#83 Adasadula
Wsesie xd, responsywnie :P, pad po antimacro zmapowany
-- (pates):
Jak ci to działa?
--
#84 Adasadula
Generalnie to ja nawet bym se po sieci zagrał więc jak ktoś coś...
-- (pates):
Jak ci to działa?
--
#85 mojsior
ja jestem za pokemonami i ogólnie jakieś rpg.
#86 matius
Może Eragona?
#87 pates
@Adam wszystko spoko, ale jak zrobiłeś że ci pod 10 działa, bo samo z siebie nie zadziała.
@ Mojsior jakie rpg?
@Matius hmmmm, nie wiem, szczerze, sprubowałem go dawno dawno temu, ale zobaczymy.
#88 Adasadula
no wlasnie nic nie robiłem xd, jest niby jakaś paczka przez którą to działa, jak wrucę za kilka dni to podrzucę
#89 matius
Wszem i wobec mogę ogłosić, Jutro pojawi się odcinek z The Last Of Us Part I na moim kanale! Ci, którzy na niego czekali już tylko kilka godzin i będzie. Miałem małe kłopoty z nagrywaniem obrazu, ale już wszystko śmiga. Ci, którzy nie mogą grać, a chcieliby zobaczyć jak gra śmiga i jest dostępna oraz poczytać artykuły w grze, obejrzeć filmiki przerywnikowe z audiodeskrypcją to wszystko znajdą w tej serii.
#90 Adasadula
O, tu ta paczka, jak mówiłem mi działało bez niczego ale możesz sprobować
-- (pates):
@Adam wszystko spoko, ale jak zrobiłeś że ci pod 10 działa, bo samo z siebie nie zadziała.
@ Mojsior jakie rpg?
@Matius hmmmm, nie wiem, szczerze, sprubowałem go dawno dawno temu, ale zobaczymy.
--
#91 pates
Dzisiaj chcę odpalić streama słuchajcie. Pomysły są takie, czekam na propozycje.
1. Jakieś pokemony.
2. Manamon z jakimś dziwnym modyfikatorem np mogę grać tylo jednym stworem, konkretnym typem etc.
3. Rhythm heaven dowolna wersja.
Na razie chciałbym zrobić to.
#92 lalar123
Pokemon clover zrób
#93 pates
Kurna, chętnie. Było by ciężko i niewykluczone, że były by ze 2 miejsca, w których bym musiał poprosić widzącego o pomoc, ale,
#94 matius
A ja jestem za reatmheaven.
#95 daszekmdn
Nic dla mnie ciekawego po za Rhytm heaven ale to to ja lubię sam pograć i poeksplorować haha. Dawaj jakie klasyki przejdź całego aaca czy co to tam innego albo o Remnanta bo tego mi się nigdy nie udało.
#96 pates
Nie mam nastroju na aac.
#97 pates
No dobra więc. Od jutra zaczynamy serię z rhythm tengoku, potem zajmiemy się ds, potem wii, potem megamix. Co w yna to?
#98 matius
ooooo, tak. chętnie.
#99 pates
Chciałbym zrobić maraton, codziennie nowy live. Myślę, że tengoku postaram się zrobić całe na jednym albo na 2, postgame będzie problematyczny, jedną grę przejdę z widzącym bo jest graficzna. Grać będę na 3 ds.
#100 mojsior
ja to bym pokemoy wolał później po tengoku