Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier
Back to Galeria społeczności#61 mara
Dzięki za miłe słowa, w takim razie zapraszam do komentowania filmów bezpośrednio przez youtube, jak to robi Martinus.
#62 matius
Seria: Zagrajmy w Manamon 2 jest kontynułowana, a seria Adventure Ad c czeka, aż podniose statystyki postaci na wystarczający poziom, aby dalej grać i przejść grę do końca.
Informację o tym umieściłem również w karcie społeczność na youtubie, jak i na blogu dla tych, którym ciężko przeglonda się karte społeczność.
#63 martinus
Dzisiaj po godzinie 18. Pokażę jeden sekret, o którym zupełnie zapomniałem, gdy poraz pierwszy przechodziłem trzecią część gry, także na streamach. . kto grał, ten pewnie wie co to za sekret. Link będzie tym razem w wątku pokażmy jak gramy.
#64 bobo22
Ja mam kanał na twitchu.
Https://twitch.com/blindgamer0000
#65 martinus
Na twitchu raczej jest zrużnicowana społeczność. Przykład lalara pokazuje wyraźnie że możesz się czasem spodkać z hejtem. Widocznie komuś się nie spodobało to co lalar wtedy streamował. Ja osobiście wolę transmisje na żywo na youtubie.
#66 Zuza
A ja znam tam pare fajny streamerów, więc ten tego
klienta.
#67 mojsior
takie pieprzenie o szopenie tak samo mogą cię shejtować na youtubie jak i na twitchu, co ma piernik do wiatraka
#68 daszekmdn
A co mu się stało na tym YT?
#69 matius
Tu się w całości zgadzam.
-- (mojsior):
takie pieprzenie o szopenie tak samo mogą cię shejtować na youtubie jak i na twitchu, co ma piernik do wiatraka
--
#70 matius
Odcinek dziewietnasty z serii Zagrajmy w Manamon 2 już wczoraj wylondował na kanale a dziś odcinek dwudziesty. Od wczoraj nauczyłem się dodawać rozdziały do filmu. Dzięki temu filmy będą ciekawsze, przynajmniej taką mam nadzieję. Rozdziały pozwalają, że w opisie są interaktywne linki z czasem wilmu, dzięki czemu odrazu można przeskoczyć do interesującej was treści. Dodatkowo, można skopiować linki z tymi danymi czasowymi i film się z linku otworzy w tym miejscu. Kolejnym miłym dodatkiem jest to, że pod czasem filmu wyświetlany jest tytuł, który my stowrzyliśmy. Dzięki temu oglondający wie czego się spodziewać w danym momencie. Wcześniej o tym nie wiedziałem, dopiero jak zacząłem oglondać pewnego youtubera to na jego filmach zobaczyłem pod ścieszką filmu informacje, np. jakie zadanie jest robione, jaki a ono tytó, itp. Myślę, że warto otym wiedzieć.
Jak znajdę chwilkę to zrobię o tym wpis na blogu, jak i posta na youtube.
#71 matius
Seria Manamon 2 się prężnie rozwija i już jest odcinek 23. Od odcinków 21, pojawiła się miniatura. Pod pozostałymi jeszcze nie ma, ale z czasem i zedytuje resztę serii, aby cały kontent pasował.
#72 matius
Dziś została rozpoczęta seria związana z Hearthstonem na moim kanale. Są już dwa filmy. W pierwszym filmie omawiam moda i jego instalacje. W drugim prezentuje jego możliwości oraz tutorial i walkę na rankingu oraz trening.
#73 Adasadula
Kontynułował byś aac :D
#74 matius
Oooo! Ktoś za tym tęskni? :) :O Będę kontynułował. :)
-- (Adasadula):
--
#75 matius
Pozwolę sobie w ten sposób odpowiedzieć. Seria z tej gry dostanie odcinek, ale okazało się, że przy reinstalacji systemu poszedł się paść zapis. To spowodowało, że muszę nadrobić wszystko. xd. Został mi desktop do nadrobienia i wbicie bitów, aby staty podnieść.
-- (matius):
Oooo! Ktoś za tym tęskni? :) :O Będę kontynułował. :)
-- (Adasadula):
--
--
#76 pates
Witam!
Postanowiłem, że muszę powrócić do tego, co robiłem kiedyś, czyli do streamingu. Ostatnio w życiu zmieniło się u mnie dość sporo, ale zrozumiałem, że to sprawiało mi przyjemność. Czy to youtube, czy audycje w tyflo radiu, to wszystko po prostu dawało i daje mi radość, a wiem też, że są ludzie chcący tego słuchać.
Pytanie do was jest za tem takie. Co byście chcięli usłyszeć czy zobaczyć? Chciałbym jakoś to organizować w miarę regularnie, jak kiedyś, gdy robiłem codzienne streamy z manamon nuzlocke do dzisiaj uważam, że nawet ta serja z 2019 roku miała cośw sobie, czasy egzaminu 8 klasisty, przejście do nowej szkoły, to nie był zły okres. Później jednakosz trochę wydoroślałem na streamach manamon 2 nuzlocke, na których bawiłem się jeszcze lepiej, gdysz często nie robiłem ich sam, zawsze był ktoś, kto potrafił rzucić fajnym żartem, pospekulować z czegoś, po prostu robiło się to z kimś, było ciekawiej, dowcipniej, po prostu lepiej.
Jaki mam plan generalny?
Powrót do streamowania. Przyznam, nie chce mi się, po prostu nie chce mi się renderować filmików na youtube. Cała akcja z konwersją audio do wideo i dziwne obecnie zabawy z youtube, może kiedyś.
Co dwie czy trzy głowy, to nie jedna. Jeśli są osoby, chcące siedzieć ze mną przed kamerą czy tam mikrofonem, zapraszam. Zawsze ciekawiej jest robić coś z kimś, niżeli samemu.
Punktualność. Jak mam do zrobienia konkretną serię, to chcę ją zrobić całą w powiedzmy miesiąc, a nie rok czy jeszcze lepiej. Czasu jest tyle ile jest głównie ze względu na nadciągające egzaminy zawodowe oraz wyjazdy w styczniu i lótym, ale puki czas jest chcę go spożytkować.
Jaki mam target? Jak pewnie wielu z was wie uwielbiam pokemony. Pytanie jest tylko takie. Czy było by zainteresowanie tym tematem, czy może jednak wolicie coś innego? Może rhythm heaven, a może wgl multiplayery w stylu hearthstone czy crazy party z widzami? Dawajcie propozycje, wszystko zostanie wzięte pod uwagę.
#77 martinus
@pates. Możee zrobisz swój pierwszy extreme randomizer nuzlocke. No nie wiem, clover albo fire red lub leaf green. Możemy nagrać coś razem. Daj znać co o tym myślisz
#78 daszekmdn
Przede wszystkim jakieś starsze gierki
#79 Adasadula
noo xd, starsze gierki były by spoko, nwm, bop it ultimate NP :D, albo coś takiego
#80 pates
Hmmmm, retro day możnaby zrobić i to jeszcze dzisiaj tak sądzę. Tylko light tech troszkę później z uwagi na to, że muszę zrobić maszynę testową. Nawet takową posiadam, która win xp odpali, ale nie jest przygotowana.