EltenLink

Nasze kanały Youtube, blogi oraz wszystko inne w tematyce gier

Back to Galeria społeczności

#61 mara

Dzięki za miłe słowa, w takim razie zapraszam do komentowania filmów bezpośrednio przez youtube, jak to robi Martinus.

Wolę ciebie wolność!
2023-08-07 20:56

#62 matius

Seria: Zagrajmy w Manamon 2 jest kontynułowana, a seria Adventure Ad c czeka, aż podniose statystyki postaci na wystarczający poziom, aby dalej grać i przejść grę do końca.
Informację o tym umieściłem również w karcie społeczność na youtubie, jak i na blogu dla tych, którym ciężko przeglonda się karte społeczność.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2023-09-14 16:03

#63 martinus

Dzisiaj po godzinie 18. Pokażę jeden sekret, o którym zupełnie zapomniałem, gdy poraz pierwszy przechodziłem trzecią część gry, także na streamach. . kto grał, ten pewnie wie co to za sekret. Link będzie tym razem w wątku pokażmy jak gramy.

May the force be with you!
2023-09-18 17:59

#64 bobo22

Ja mam kanał na twitchu.
Https://twitch.com/blindgamer0000

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2023-10-09 14:38

#65 martinus

Na twitchu raczej jest zrużnicowana społeczność. Przykład lalara pokazuje wyraźnie że możesz się czasem spodkać z hejtem. Widocznie komuś się nie spodobało to co lalar wtedy streamował. Ja osobiście wolę transmisje na żywo na youtubie.

2023-10-14 21:46

#66 Zuza

A ja znam tam pare fajny streamerów, więc ten tego

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-10-16 17:43

#67 mojsior

takie pieprzenie o szopenie tak samo mogą cię shejtować na youtubie jak i na twitchu, co ma piernik do wiatraka

2023-10-16 20:56

#68 daszekmdn

A co mu się stało na tym YT?

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-10-16 21:06

#69 matius

Tu się w całości zgadzam.
-- (mojsior):
takie pieprzenie o szopenie tak samo mogą cię shejtować na youtubie jak i na twitchu, co ma piernik do wiatraka

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-10-17 12:49

#70 matius

Odcinek dziewietnasty z serii Zagrajmy w Manamon 2 już wczoraj wylondował na kanale a dziś odcinek dwudziesty. Od wczoraj nauczyłem się dodawać rozdziały do filmu. Dzięki temu filmy będą ciekawsze, przynajmniej taką mam nadzieję. Rozdziały pozwalają, że w opisie są interaktywne linki z czasem wilmu, dzięki czemu odrazu można przeskoczyć do interesującej was treści. Dodatkowo, można skopiować linki z tymi danymi czasowymi i film się z linku otworzy w tym miejscu. Kolejnym miłym dodatkiem jest to, że pod czasem filmu wyświetlany jest tytuł, który my stowrzyliśmy. Dzięki temu oglondający wie czego się spodziewać w danym momencie. Wcześniej o tym nie wiedziałem, dopiero jak zacząłem oglondać pewnego youtubera to na jego filmach zobaczyłem pod ścieszką filmu informacje, np. jakie zadanie jest robione, jaki a ono tytó, itp. Myślę, że warto otym wiedzieć.
Jak znajdę chwilkę to zrobię o tym wpis na blogu, jak i posta na youtube.

Edited 2023-10-28 20:42

#71 matius

Seria Manamon 2 się prężnie rozwija i już jest odcinek 23. Od odcinków 21, pojawiła się miniatura. Pod pozostałymi jeszcze nie ma, ale z czasem i zedytuje resztę serii, aby cały kontent pasował.

Edited 2023-11-24 15:47

#72 matius

Dziś została rozpoczęta seria związana z Hearthstonem na moim kanale. Są już dwa filmy. W pierwszym filmie omawiam moda i jego instalacje. W drugim prezentuje jego możliwości oraz tutorial i walkę na rankingu oraz trening.

2023-12-02 22:54

#73 Adasadula

Kontynułował byś aac :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-12-03 13:41

#74 matius

Oooo! Ktoś za tym tęskni? :) :O Będę kontynułował. :)
-- (Adasadula):

--

2023-12-03 21:02

#75 matius

Pozwolę sobie w ten sposób odpowiedzieć. Seria z tej gry dostanie odcinek, ale okazało się, że przy reinstalacji systemu poszedł się paść zapis. To spowodowało, że muszę nadrobić wszystko. xd. Został mi desktop do nadrobienia i wbicie bitów, aby staty podnieść.
-- (matius):
Oooo! Ktoś za tym tęskni? :) :O Będę kontynułował. :)
-- (Adasadula):

--

--

2023-12-09 14:48

#76 pates

Witam!
Postanowiłem, że muszę powrócić do tego, co robiłem kiedyś, czyli do streamingu. Ostatnio w życiu zmieniło się u mnie dość sporo, ale zrozumiałem, że to sprawiało mi przyjemność. Czy to youtube, czy audycje w tyflo radiu, to wszystko po prostu dawało i daje mi radość, a wiem też, że są ludzie chcący tego słuchać.
Pytanie do was jest za tem takie. Co byście chcięli usłyszeć czy zobaczyć? Chciałbym jakoś to organizować w miarę regularnie, jak kiedyś, gdy robiłem codzienne streamy z manamon nuzlocke do dzisiaj uważam, że nawet ta serja z 2019 roku miała cośw sobie, czasy egzaminu 8 klasisty, przejście do nowej szkoły, to nie był zły okres. Później jednakosz trochę wydoroślałem na streamach manamon 2 nuzlocke, na których bawiłem się jeszcze lepiej, gdysz często nie robiłem ich sam, zawsze był ktoś, kto potrafił rzucić fajnym żartem, pospekulować z czegoś, po prostu robiło się to z kimś, było ciekawiej, dowcipniej, po prostu lepiej.
Jaki mam plan generalny?
Powrót do streamowania. Przyznam, nie chce mi się, po prostu nie chce mi się renderować filmików na youtube. Cała akcja z konwersją audio do wideo i dziwne obecnie zabawy z youtube, może kiedyś.
Co dwie czy trzy głowy, to nie jedna. Jeśli są osoby, chcące siedzieć ze mną przed kamerą czy tam mikrofonem, zapraszam. Zawsze ciekawiej jest robić coś z kimś, niżeli samemu.
Punktualność. Jak mam do zrobienia konkretną serię, to chcę ją zrobić całą w powiedzmy miesiąc, a nie rok czy jeszcze lepiej. Czasu jest tyle ile jest głównie ze względu na nadciągające egzaminy zawodowe oraz wyjazdy w styczniu i lótym, ale puki czas jest chcę go spożytkować.
Jaki mam target? Jak pewnie wielu z was wie uwielbiam pokemony. Pytanie jest tylko takie. Czy było by zainteresowanie tym tematem, czy może jednak wolicie coś innego? Może rhythm heaven, a może wgl multiplayery w stylu hearthstone czy crazy party z widzami? Dawajcie propozycje, wszystko zostanie wzięte pod uwagę.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-12-26 14:37

#77 martinus

@pates. Możee zrobisz swój pierwszy extreme randomizer nuzlocke. No nie wiem, clover albo fire red lub leaf green. Możemy nagrać coś razem. Daj znać co o tym myślisz

2023-12-26 15:44

#78 daszekmdn

Przede wszystkim jakieś starsze gierki

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-12-26 17:56

#79 Adasadula

noo xd, starsze gierki były by spoko, nwm, bop it ultimate NP :D, albo coś takiego

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-12-26 18:19

#80 pates

Hmmmm, retro day możnaby zrobić i to jeszcze dzisiaj tak sądzę. Tylko light tech troszkę później z uwagi na to, że muszę zrobić maszynę testową. Nawet takową posiadam, która win xp odpali, ale nie jest przygotowana.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-12-26 18:45