Wtyczki do NVDA
Back to Archiwum#301 gumeczka3
dalej niedziała
#302 Lowca_Androidow
Mam inne pytanie, czy nie da się nic zrobić z tym oknem w wersji alpha kiedy aktualizujemy po aktualizacji mamy okno z niekompatybilnymi wtyczkami do zaznaczenia, jeszcze przed instalacją i musimy po kolei każdą wtyczkę zaznaczać, nie można dodać pola "Select all"?
No i dodam, że po aktualizacji do ostatniej wersji w menu nie mam ustawień zegara, ani alarmu, zniknęło. W wersji alpha-16530,d5120846 te dodatki były widoczne w menu ustawienia, aktualnie ich nie ma.
Dodam, że już w wersji alpha-16530,d5120846 nie działa dodatek dla winampa :(, nie wiem od której wersji nie działa, ale we wcześniejszych wersjach działał ten dodatek.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#303 zvonimirek222
wiadomo, co z wtyczką weather plus.
Autor znalazł serwis pogodowy, który jest alternatywą dla yahoo weather.
Tłumaczenie jest gotowe, i będzie ono w pierwszej wersji dodatku.
--Cytat (lukasz1993258):
A wiadomo, co zwtyczkom weater plus?
--Koniec cytatu
#304 gumeczka3
aha łowczyk jgt to dodatek do nvda który tłumaczy gry japońskie na angielski
#305 Lowca_Androidow
Dzięki Gumeczko :)
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#306 gumeczka3
proszę bardzo
#307 zywek
Przecież może z openweathermap brac, a nie z jakigoś yahoo. Załosnawe
#308 zvonimirek222
teraz będzie brało z apixu
--Cytat (żywek):
Przecież może z openweathermap brac, a nie z jakigoś yahoo. Załosnawe
--Koniec cytatu
#309 gumeczka3
chciałam powiadomić was że jgt już działa
#310 mojsior
wiem, ale dzięki za info.
#311 gumeczka3
niema problemu
#312 nuno69
JGT jest bez sensu o tyle, ze tam tylko tluamczenie JP na EN. Odsylam na mojego bloga tam znajdziecie cos co u nie ktorych dziala lepiej, u niektorych gorzej ale... macie za to wiele silnikow tlumaczenia i wsparcie wszystkich jezykow.
#313 tomecki
Przy okazji może mógłbyś zmajstrować taki manifest, który dałby radę w najnowszej NVDA?
#314 nuno69
Tak, mógłbym. W sumie nawet nie pomyślałęm :D
#315 tomecki
W ogóle możnaby wartości domyślne ustawić tak, aby działało to z marszu po naszemu.
#316 mojsior
A ja się cieszę bo najnowszej alfie z marszu działa remote unspoken i inne a nvda nie psioczy o braku kompatybilności
#317 nuno69
Tak Tomecki wiem, tylko ni wiem jakiego kompresora użyć do wtyczki żeby od nowa ją spakować.
#318 markus1234
A kiedy będzie działać weather plus? Bo jeszcze nie działa.
#319 pates
spróbuj win rar, mi zadziałało.
#320 tomecki
A gdyby użyć 7zip i tego całego Deflate albo bez kompresji? Oczywiście wybierając pakowanie do zip.