Wtyczki do NVDA
Back to Archiwum#281 adelcia
aaa no to ja mialam niewlasciwy. dziekuje.
bo ja tu mialam jakis clip speak czy jakos tak sie nazywal.
#282 gumeczka3
jak ja z aktualizowałam pogodę to jeszcze działała a później już nie
#283 gumeczka3
słuchajcie czy wam też niedziała zegar? wszystko mam po włączane i nic się nie dzieje niema raportów godzinowych
#284 matius
Działa. Sprawdz czy masz włączony interwał.
#285 gumeczka3
mam
#286 gumeczka3
mam bo sprawdzałam ale nadal nic się nie dzieje mam najnowszą wersję zegara i najnowszą wersję nvda
#287 Lowca_Androidow
Najnowszą, ale wersję finalną czy alpha?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#288 gumeczka3
niewiem i niewiem jak mam to sprawdzić?
#289 gumeczka3
ale jaja przywruciłam nvda do ustawień fabrycznych i teraz zegar zaczął działać ehhh
#290 gumeczka3
słuchajcie niewie ktoś co się stało z jgt? niemogę się zalogować wczoraj popołódniu jeszcze było dobrze wieczorem chciałam jeszcze pograć w sr i wtedy już się zaczeły jazdy wyskakuje mi jakiś błąd po angielsku czy wy też tak macie?
#291 pates
próbuj aktualizować
#292 nuno69
"Jakiś błąd po angielsku". Jak ja kocham takie wyznania. A jaki to błąd? Bo może on jest kluczem do rozwiązania problemu?
#293 mojsior
u mnie wszystko działa jak narazie
#294 zvonimirek222
no to się błędy kopiuje.
#295 Lowca_Androidow
A ja się zapytam co to takiego JGT?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#296 mojsior
chyba siadłocoś w googach a błąd wygląda tak
OK
#297 mojsior
Wygląda na to że padł cały serwer blindgamers.com, bo niedość zże nie działa strona to jeszcze nie można się zalogować do gry aheros call która jest połączona z tym samym serwerem
#298 gumeczka3
no dokładnie tak taki miałam komunikat niewiem co się mogło stać
#299 lukasz1993258
A wiadomo, co zwtyczkom weater plus?
#300 gumeczka3
zaraz sprawdzę