Audio Disc
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#41 pates
You write this in bgt?
#42 DJGraco
No właśnie. My mamy jakiegoś specjalnego clienta pobrać, żeby się na Twój serwer dostać?
#43 DJGraco
TJ na jakiej zasadzie działa ten serwer audiodiska? Bo na pewno nie jest jakiśinny client do łączenia się z tego.
#44 daszekmdn
No napewno jest :D On od podstaw pisze audiodisca więc?
#45 DJGraco
Aaa od podstaw, bo nie wszystkiego zrozumiałem.
#46 bomberman29
hey, if you write about my server, please write in english.
#47 DJGraco
OK niech ci będzie.
OK no problem.
#48 pates
How language youre using to program this, bgt?
#49 bomberman29
bgt, but if you say that it is a bad language, i would say, that audiodisk could be very good with bgt.
#50 pates
Audiodisc in bgt, yes, that's true, This game can be written in bgt
#51 Adasadula
Cześć. Link niedziała, bo cała strona niedziała, a więc czy dało by się to na jakiegoś drobboxa czy innego dyska wrzucić?
#52 daszekmdn
#53 Adasadula
Dzięki serdeczne.
#54 Adasadula
Cześć. Zgłaszam błąd w tłumaczeniu. Może nie w samym tłumaczeniu a działaniu gry. Na niektórych windowsach 10 dźwięki gry niechcą się odtwarzać. Wyświetla się samo okienko gry, ale niema dźwięku. Po nad to gdy zdecydujemy się zagrać za pomocą samego obrazu gr2 rzucie się zawiesza. Grę musimy zamknąć menagerem zadań.
#55 daszekmdn
Gra ma już swoje lata i pewnie tu leży problem. Nikt nie ma kodu źródłowego aby coś z tym zrobić.
#56 Adasadula
Szkoda. Może na orginalu będzie działało poprawnie. Orginal mam na prendrivie to zobaczymy.
#57 DJGraco
Hm chyba kod źródłowy był udostępniany przez autora, ale strona już nie działa, więc lipa.
#58 Adasadula
Mówiłem że orginal mam na pendrivie. Przynajmniej tak myślę.
#59 DJGraco
Ale oryginał skompilowany czy kod źródłowy?
#60 Adasadula
Orginal zkompilowany