Audio Disc
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#21 bomberman29
hello. is there a source for audio disk? i like this game
#22 daszekmdn
Unfortunately no, game has been removed from the author website.
#23 bomberman29
i am making the server version of audiodisk
#24 daszekmdn
It's sound interesting. If you create it, you can release it.
#25 bomberman29
yeah! and will javier mairena, the audio disk creator, do something bad, or is it a copyright violation?
#26 DJGraco
Chciałbym wam przypomnieć, że to polskie forum a nie angielskie, rozumiem jedno pytanie, ale nie każdy zna angielski na tyle
A pozatym ja nie wiem czemu tu się anglicy udzielają, ja nie piszę po polsku na angielskich forach
#27 daszekmdn
W regulaminie nikt tego nie zabrania.
Na radiopolsce też piszą i sie nie ciskasz.
#28 daszekmdn
About a copyright violation:
If code has never be shared and you extract it, it's a copyright violation, but if you write it from the scratch using your code it's not.
#29 pates
Bomberman, try, Audiodisc server will be good
#30 bomberman29
great. and here we can speak english, but i can translate polish. i dont know polski. but if you writing to me, please write in english or russian. or turkish.
#31 balteam
Nie no, panowie, regulamin nie zabrania obcego języka, tylko poo są w takim razie inne fora zamiast jednego dużego? Może dlatego?
Ano, můžeme diskutovat v několika jazycích, ale pokud polovina tento jazyk nemluví, budete muset vše napsat několikrát. Nejlepší je, když autor napsal polsky a přilepil původní anglickou zprávu. Ve skutečnosti může někdo také překládat sám sebe, překladatel však není velmi dobrým řešením.
#32 balteam
ewentualnie jak chcemy być bardzo mili, to chociaż Polacy piszący po angielsku, by mogli streścić co napisali, ale to i tak dzikie trochę.
#33 daszekmdn
No, nie, bo Czeskiego czy co to tam za jezyk nie zna nikt a angielski jest międzynarodowym i wstyd go nie umieć.
#34 balteam
No to się wstydzę, i co? Przez to bardziej bym rozumiał ten wontek?
hiszpański też jest popularny, chiński, także mogę też zacząć go używać.
Obstawiam, że przynajmniej 50% ma problem ze zrozumieniem angielskiego, także średnio jest to istotne jaki to język, bo to jest polskie forum. Tak samo dziwne dla mniejest pisanie na przykład na niemieckim forum po angielsku, mimo, że dalej to międzynarodowy język.
#35 pates
Bomberman, You can if you want
#36 bomberman29
yes. someone is not write. if i don't know polish, than i do not have to speak polish hear. anyway lets go back to audiodisk
#37 bomberman29
i am making server audiodisk, and i already made so i can shoot disks to eachother. i will finish the game and publish them
#38 pates
#39 bomberman29
yes. and now i will migrate it to my server