Nevidomý a technika

Elten problémy

Started by lenka 10 posts last post 1 year ago

tu môžte písať aké máte problémy s eltenom. ja napríklad ked chcem nahrávať tak vždy musím nastaviť svoj mikrofon, vždy ho musím vybrať. škoda že si to elten nevie zapamätať.
možno si tieto problémy niekto prečíta a pomôže aby boli opravené. alebo kto vie dobre po Anglicky alebo Poľsky, prosím napíšte pajperovi, dakujem.
Lenka

Nevím, jestli to patří přímo do problémů, ale i tak to sem dám, protože se to týká Eltena. Při startu programu mi je nabízen doplněk do nvda. Chci se zeptat, má tento doplněk nějaký význam? Jedná se o doplněk elten údajně verze 1.0

zdravím přátelé zlobí youtube, při vyhledávání, se stane to že, když si chcete stáhnout, či spustit, hudbu, a to jakoukoliv, tak vás to hází do seznamů, konec konců mě nato vojta soukromě upozornil, takže tu odpovídám, vojto nejede mi youtube, tak bych se zeptal, co to je?

Zkuste nainstalovat youtube znova, pravděpodobně je k dispozici nová verze, nebo prostě něco nefunguje a musíte počekat až Pajper opraví chybu
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Pře instalace pomůže, je nová verze.

to bych oní musel vědět.

Však elten tě na nové verze programů neupozorní. Já též řešil že mi youtube nejelo, a pak mi Blažek napsal, ať ho pře instaluju, že je novější verze, Elten tě na nové verze doplňujících programů neupozorní alespoň mě neupozorňuje.

hej čas od času si to treba preinštalovať.
Lenka

zdravím, jaká je stránka programu?

myslím že elten.eu, nie som si istá.
Lenka