tu môžte písať aké máte problémy s eltenom. ja napríklad ked chcem nahrávať tak vždy musím nastaviť svoj mikrofon, vždy ho musím vybrať. škoda že si to elten nevie zapamätať. možno si tieto problémy niekto prečíta a pomôže aby boli opravené. alebo kto vie dobre po Anglicky alebo Poľsky, prosím napíšte pajperovi, dakujem.
Nevím, jestli to patří přímo do problémů, ale i tak to sem dám, protože se to týká Eltena. Při startu programu mi je nabízen doplněk do nvda. Chci se zeptat, má tento doplněk nějaký význam? Jedná se o doplněk elten údajně verze 1.0
zdravím přátelé zlobí youtube, při vyhledávání, se stane to že, když si chcete stáhnout, či spustit, hudbu, a to jakoukoliv, tak vás to hází do seznamů, konec konců mě nato vojta soukromě upozornil, takže tu odpovídám, vojto nejede mi youtube, tak bych se zeptal, co to je?
Však elten tě na nové verze programů neupozorní. Já též řešil že mi youtube nejelo, a pak mi Blažek napsal, ať ho pře instaluju, že je novější verze, Elten tě na nové verze doplňujících programů neupozorní alespoň mě neupozorňuje.