Ale chyba nieoficjalnie, z tego co mi wiadomo, znaczy w takiej wersji od google, to raczej jeszcze nie ma, ale temat sprawdzałem w tamtym roku, więc mogło się to zmienić.
Jest klawa z polskimi diakretykami, ale ja nie kumam, co mam wyłączyć temu tB, żeby mi nie gadał "Pokazuje okno klawiatura brajlowska Talkback" i coś tam dalej gada i gada, aż milknie i w końcu czyta, co się pisze.
Wracam do tematu, jak z pozycji tej klawiatury zaznaczać tekst, kopiować, wklejać, doklejać np. link z youtube'a? Bardzo dobrze to działa. Jest polska tablica.Szybko się na tym pisze.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Spróbuj przysłonić czujnik zbliżeniowy. To działa na nadgadatliwość. Niestety to nie problem klawiatury brajlowskiej, bo gada tak przy otwarciu się jakiejkolwiek np. "Pokazuję okno Klawiatura AOSP". -- (Milena132): Jest klawa z polskimi diakretykami, ale ja nie kumam, co mam wyłączyć temu tB, żeby mi nie gadał "Pokazuje okno klawiatura brajlowska Talkback" i coś tam dalej gada i gada, aż milknie i w końcu czyta, co się pisze.
--
Umysł jest jak spadochron: zamknięty nie spełnia swojej funkcji.
Talkback ma tryb edycji, pobaw się z przypisywaniem gestów, tam jest zaznaczanie, kopiowanie.
-- (magmar): Wracam do tematu, jak z pozycji tej klawiatury zaznaczać tekst, kopiować, wklejać, doklejać np. link z youtube'a? Bardzo dobrze to działa. Jest polska tablica.Szybko się na tym pisze.
@magmar. Przestań trollować. PIsałem tobie w innym wątku moje sposoby na wklepywanie linków z yt do wiadomości. Nawet się do tamtego nie odniosłaś. Ale napiszę tu poraz ostatni. 1. Na danym filmiku robisz sobie udostępnij, i wybierasz aplikację do smsów, czy czego ty tam używasz, potem wybierasz kontakt, i gotowe. A jak już tak bardzo chcesz wklejać, no to klikasz na pole edycji, 2 paluszki chyba w lewo żeby ci się klawiatura ukryła, a nie zamknęła, gest prawo góra, i potem robisz co ci się zamarzy. Niestety muszę tłumaczyć troszkę po łebkach, bo nie mam już pod ręką żadnego telefonu z androidem.
Albo nie czytasz dat, albo nie wiem co. Wpis jest a propos.
-- (djdenismusic): @magmar. Przestań trollować. PIsałem tobie w innym wątku moje sposoby na wklepywanie linków z yt do wiadomości. Nawet się do tamtego nie odniosłaś. Ale napiszę tu poraz ostatni. 1. Na danym filmiku robisz sobie udostępnij, i wybierasz aplikację do smsów, czy czego ty tam używasz, potem wybierasz kontakt, i gotowe. A jak już tak bardzo chcesz wklejać, no to klikasz na pole edycji, 2 paluszki chyba w lewo żeby ci się klawiatura ukryła, a nie zamknęła, gest prawo góra, i potem robisz co ci się zamarzy. Niestety muszę tłumaczyć troszkę po łebkach, bo nie mam już pod ręką żadnego telefonu z androidem.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
This site uses cookies to enhance your experience.