bratczyk96
#1 ·
Transcription
Witam Państwa serdecznie w kolejnym wątku na Eltenie. Przed moim odejściem nie pamiętam, czy taki wątek istniał czy nie, lecz pomyślałem teraz, aby założyć ten wątek o naszych ulubionych teleturniejach. Tutaj możemy mówić o wszystkich teleturniejach, które nam się podobają, które nam się nie podobają. Które lubiliśmy znaleźć. Tutaj możemy też powiedzieć, które chcielibyśmy, żeby powróciły na antenę po latach. Czy te zmiany, które w niektórych teleturniejach wyszły na dobre, według Was, według Państwa wszystkich tutaj. Czy każdy dowolni, o co proszę, aby nie może wchodzić w wulgaryzm. Do założenia tego wątku zainspirował mnie teleturniej Awantura o Klasę, który właśnie, który jest do powtórki, zapewne. W obecnej chwili już drugi odcinek, po poli się kończy, emituje już telewizja TV4. Jak wspomniałam właśnie, Awantura o Klasę, to jest jeden z moich ulubionych teleturniejów. Bardzo lubiłem teleturniej prowadzony również przez tabareciarza, Pana Marcina Wójcika z tabaratu Animorum Następny. Proszę, bardzo fajnie mi się podobało. Lubię też Klubo Fortuny. Można trochę, można trochę teraz bardziej. Niż z poprzednim prowadzącym, ale lubię. Na pewno lubię teleturniej Grasów Krzyżówka. To jest bardzo fajne, no. Teleturni można tam dostawać też z tyłu trochę wiedzy. Bardzo fajne teleturnie, tak jak się wciągnąłem. Jak parę pierwszych poszukiwań poddałem, to się wciągnąłem. Nie no, mi się spodobał. Teleturniej Wabank, który właśnie został reaktywowany po latach. Jak wiemy, wróciła moda na planszówki. To fajnie byłoby, jakby też powrócił ten teleturniej po latach. Nie wiem, może ktoś będzie znał. Bo popatrzyłem, znalazłem. Znalazłem. Znalazłem. Znalazłem parę filmików. Teleturniej Doety do Mety. Też. Dwóch kilku teleturniei nie widziałem. Nie wszyscy pamiętam. Pamiętam po prostu całych dwóch, których nie widziałem. To były teleturnieje. To dla stu. I Rekiny Kart. Może ktoś, jeśli odlą no to... Może nawet przybliżyć zasady. Również na TVN-ie był program Najsłabszy Ogniwo. Tylko... Przeprowadzane trochę zbyt poważne. Może dla mnie się tak wydawało. Ale... No Familiada też fajny. Teleturniej. Teleturniej. Co tam jeszcze? Widziałem też Wielki Potter. To też można było na sobie sprawdzić. Swoją wiedzę. Najsłabszy... Coś mówiłem. Rosyjska Ruletka. To... Tam z tymi zapadniami. To też był fajny teleturniej. Dzieciaki górą. Było tych teleturniei trochę. Jak ktoś jeszcze jakiś zna. Czy... Których nie można znaleźć na YouTube. To nawet... Zapraszam do podzielania się z zasadami. O ile ktoś pamięta. Zapraszam do podzielania się w tym wątku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.