Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#1 skrzypenka
Witajcie, kilka osób prosiło, więc spełniam prośbę dania pomysłu na forum. Na moim blogu jest zasada tych nominacji, generalnie chodzi o to, że każdy każdego może nominować do zrobienia czegoś. Mimi Kat, Kat Julitkę Julita Elanor, Elanor może znowu Julitkę, Tomecki Pajpera, Pajper Ambuloceta i Skrzypeńkę i tak dalej. Można mieć kilka typów nominacyjnych i nominowani mogą mieć kilka nominacji. Nominacje wkładamy na nasze blogi, podpisując je tytułem nominacyjnym i informacją, nominacja. Czyli tak jak na blogu mam ja "Katyusha", Nominacja od Julitki. Wtedy wiemy, że jest to wpis amatorski, nominacyjny. Ma to być zabawa, mamy się integrować i dobrze bawić. Jeszcze jedno, żeby się integrować, to tutaj chyba zasada forumowa, wzmiankowania, ale na blogu było to tak, że pisaliśmy prywatne wiadomości do tych, których chcieliśmy nominować, by szerzyć integrację w śród eltenowiczów. To chyba wszystko, zapraszam do zabawy.
#2 balteam
Dodam tylko, że ci co nie mają bloga mogą na przykład wrzucać to swoje coś do załącznika.
#3 djsenter
Rap o eltenie już wkródce!
#4 skrzypenka
Super Senter, tak Balteam, zapomniałam, dokładnie.
#5 Zuzler
Moje pierwsze wyzwanie, czyli nagranie wiersza po angielsku zadane przez Skrzypeńkę jest już na moim blogu. W ogóle, proponuję, żeby dla uniknięcia bałaganu przenieść nominacje i informacje o spełnieniu wyzwań do tego wątku z bloga Skrzypeńki.
#6 tomecki
Coś w tym jest, bo nie kazdy blogi wszystkie śledzi.
#7 Julitka
Ktoś chętny? :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#8 skrzypenka
No to co, że nie śledzi? Zawsze można wejść na bloga i przeczytać, nic cię to nie kosztuje.
#9 skrzypenka
Jak to przenieść?
#10 balteam
Nie no, nie przesadzajmy. Kto chce niech czyta blogi, bo i tak twórcy tam będą umieszczać, a teraz kopiować wszystkie posty z wpisu Skrzypenki to bez sensu. Kto jest chętny do czytania od początku jak to sięzaczęło, to blog Skrzypenki ciągle, niezmiennie istnieje i wszystko tam jest. Teraz pewnie będzie sporo tu pisane, ale na blogach zamieszczane wyzwania będą dalej. Ten wontek to po prostu udostępnienie tego wyzwania dla szerszego grona, tego bez blogów.
#11 Zuzler
Nie mówię o kopiowaniu, tylko o przeniesieiniu nowych nominacji tutaj, bo się zrobi burdel.
#12 djsenter
Tak się zastanawiam, zrobiłęm tego rapsa o Eltenie o którego prosiła Skrzypenka, tylko niewiem czy to ma być taki typowy bardziej pro utwór z mątarzem i tak dalej? W sensie, mój mikrofon jest o wiele lepszy nizż kiedyś, ale jak mają być jakieś specjalne efekty i tak dalej, to mogą być. Więc jaki poziom powagi jest w tej naszej zabawie waszym zdaniem, i czy mam się kontaktować z panami od mixingu i masteringu?
#13 balteam
Od ciebie zależy.
#14 skrzypenka
Właśnie, to twoja koncepcja, nie martw się, to tylko zabawa. :)
#15 skrzypenka
Nominacja na blogu Magmar od Julitki jest.
#16 Paulinux
A moja się nieustannie tworzy :)
#17 Zuzler
Która?
#18 Paulinux
Ta z kompilacją
#19 Zuzler
Kat przyjęła ode mnie wyzwanie: napisze na swoim blogu wiersz o dowolnej treści i długości, od czterech wersów w górę.
#20 skrzypenka
Ooo, fajna nominacja.