EltenLink

Dziwny komunikat

Back to Systemy (Windows)

#1 Lowca_Androidow

Niebardzo wiedziałem jak zatytułować. System Windows 10,od jakiegoś czasu mam tak, że jak zamykam okno czy to aplikacji czy to exploratora windows i jest to ostatnie okno otwarte mam komunikat z "Nowe powiadomienie, okno", ale na ekranie czy w trayu nic nie ma, nic nie ma na pasku zadań, jeśli przechodzę alt tab również nic nie ma, syn patrzył nic nie ma, jak zminimalizuję wszystko nic nie ma, jak zamknę ostatnie okno, znowu ten komunkat, ale kiedy próbuję winkey+d nic nie ma, nie mam pojęcia co to za komunikat i od czego

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-03-21 17:01

#2 daszekmdn

Bo to jest właśnie Windows 10. Ten system ma takie jazdy.
Mi czasem nawet okno z nowym powiadomieniem nie chce zniknąć mimo tego, że jest puste i wisi pod alt+tab do czasu aż nie zrestartuje Exploratora.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2020-03-21 18:04

#3 Lowca_Androidow

OK, czli nie tylko ja tak mam :)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-03-21 18:58

#4 tomecki

Nie tylko. U mnie też coś takiego ma miejsce.

2020-03-21 21:51

#5 gadzio

To właśnie Windows 10.

NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
2020-03-22 09:44

#6 patrykkubaszczyk Archived

A ja tego nie mam.

2020-03-22 19:21

#7 daszekmdn

A co to nam pomoże, że nie masz?

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2020-03-23 14:18

#8 denis333

Panowie. A wystarczy przejść do centrum akcji wciskając windows+a

2020-03-23 17:58

#9 Lowca_Androidow

Denis i co mi to da jeśłi w tymże centrum nie ma nowych powiadomień?

2020-03-23 18:08