Transcription
Jeśli chodzi o mnie, to maseczkę zakładam tylko, jak wychodzę do sklepu albo do przechodni itd., bo w przechodni byłem raz, jak jeszcze ta pandemia była. A jeśli chodzi o nasze... U nas to też takiego zagrożenia nie ma, ale lepiej, jak to się mówi, mieć to na uwadze. Ja tam zbytnio nie zważam na to uwagi, bo to nawet nie jest dla mnie takie ważne. Zdrowie i tak ważne jest, nie powiem, że nie. Ale powiem ze swojej strony, że trzeba się po prostu myśleć, że to minie, a nie patrzeć na to, że to dalej jest z... Co tu jeszcze tak chciałem powiedzieć? Z twojej strony. No właśnie. To jest właśnie to. Jak są też takie duże skupiska, to też ludzie w ogóle zapominają o obostrzeniach itd. I potem właśnie są takie przypadki typu, nie wiem, gdzieś tam w Małopolsce czy gdzieś na Śląsku. I to właśnie to. No ale... Wczoraj, jak słyszałem, to było 502. To jest parę przypadków chyba. Coś takiego było. 590 parę przypadków było. Ale... Nie wiem. Ja tam... Na razie śledzę te... Raczej tak śledzę pobieżnie, bo trochę się tym interesuję, bo mój brat ma przyjechać do Polski na urlop. I zobaczymy, jak to będzie. ... ... ... To był, tej dziewczynki, pozytywny launched wiek. No i teraz te osoby, które miały z nią styczność, to mają kwarantannę. Ale to... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...