Ale to nie ma brzmieć jak instrument, a keyboardy tak brzmią, bo w większości rpzypadków mogę do tego sobie jakieś vst dodać. No to jak to robić softwareowo niby?
Obacz sobie na przykład to nagranie. A to robione na keyboardzie bez żadnej obróbki softwareowej, żadnych vst. Tyle, że to jest keyboard za jakieś 12000zł. https://youtube.com/watch?v=o_eLaPDGris
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ale mi niechodzi o nagrywanie czegokolwiek na keyboardach. Mi chodzi o robienie normalnego porządnego trapu z normalnymi brzmieniami robiąc normalne pętle z normalnymi hihatami i snaresami Jakby była możliwość projektowania midi na Keyboardzie i te pętle żeby się tam zapisywały to OK< mogę spędzić ileś tam złotych na ten keyboard. Ale jeśli nie istnieje możliwosć generowania sekwencji to ja podziękuję za ten interes.
Ehhhh, chwilka, ludzie. Żywku, to, o czym mówisz, nie zależy w ogóle od keyboardu. Nie znam keyboardu, nawet za grube tysiące, który obsługuje sample sfz, co najwyżej ma sekwenser i jakiś wewnętrzny format.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dobra. Tylklo, żę w ten sposób nie da się pracować. W reaperze nie da sę zapętlać konkretnego sampla czy też nudy w pewien określony sposób, no chyba, że ja o czymś nie wiem.
Zabij, ubij, nie pamiętam gdzie dokładnie, ale się napewno coś takiego da zrobić, bo nawet kiedyś było mi to potrzebne, i udało mi się to osiągnąć. @tomecki powinien to wiedzieć.