Humor, gry i zabawy

Śmieszne przesłuchy

Started by Paulinux 328 posts last post 2 months ago Page 17 of 17

#321 2 likes

Bill Gates urodził się w Pijaku w 1995 roku. Zara. Gdzie jest ta miejscowość, czy cośtam? Skoro w Pijaku, to sporo musi mieć wspólnego z polakami. Nie wiedziałem, że windowsa pisało hyba niemowle!

TO już wiemy dlaczego Windows z wersji na wersję staje się co raz gorszy. Wyjaśniłeś odwieczną zagadkę.

#323 1 like

No i o to chodziło! Linux co raz wyżej! Nie powiem. Sam czekam na to, że będę mógł bez żadnego problemu kupić kompa z jakimś ubuntu, zainstalować od nowa bez żadnej pomocy, a orca nie będzie miała tylu niedociągnięć. Życzę linuxowi jak naj lepiej. Dobra. To nie tu raczej ma być komedia, a nie powaga!

Dzień dobry! Dzisiaj prosząc dżeminaja aby zadzwonił do galerii białej w białymstoku słowami zadzwoń galeria biaław Białymstoku, a on mi odpowiada iż nie znalazł kontaktu do darek biała w białymstoku.
Pozdrawiam

Ostatnio moja siostra woła do siostrzenicy: Michalina, a ja usłyszałam: Halina.
Give me a sign.

#326 Edited

Dzisiaj ja i moja mama, będąc na gurze, słyszałyśmy moją babcię rozmawiającą z kimś. Mama zapytała: Co to tak gada, a ja odpowiedziałam: Babcia peroruje. Mama usłyszała: Babcia piorunuje. :D
Give me a sign.

#327 5 likes Edited

W województwie Kurewsko-pomorskim panuje susza.
Eee? Co?
A, chyba mówili o Kujawsko-pomorskim...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dzisiaj moja mama rozmawiała z moją panią asystentką. i moja asystentka mówi coś w rodzaju, że mają urodziny trenera i szykują imprezę. Ja usłyszałam: Urodziny premiera. :D
Give me a sign.