2025-03-11 06:06
2 likes
Edited
DREWNIANE OSZUSTWO - Tania krowa Z MARKETPLACE. Eeeee? DREWNIANE OSZUSTWO - TANI OPAŁ Z MARKETPLACE
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Monte — Post 302 of 328
2025-03-11 21:17
No, krowy raczej tanie nie są. :D Coś o tym wiem.
Give me a sign.
Monte — Post 303 of 328
2025-03-11 22:59
Mój czytnik ekranu czyta: szybkie akcje, a ja nie wiedzieć czemu zrozumiałam: brzydkie akcje.
Give me a sign.
Oo widzę nie tylko ja oglądam Poszukiwaczy Okazji :D -- (daszekmdn): DREWNIANE OSZUSTWO - Tania krowa Z MARKETPLACE. Eeeee? DREWNIANE OSZUSTWO - TANI OPAŁ Z MARKETPLACE --
Chcąc połączyć się z urządzeniem bluetooth. Na liście dostępnych smartbank i jakieś cyferki. A okazało się, że to smarttank.
2025-05-19 16:15
5 likes
Mam chyba coś nie tak z kawałkiem mózgu, bo przelatując po nagłówkach w Youtube, ciągle słyszę" Kto zdobędzie głowy Brauna i Mentzena? Zamiast: głosy.
INFP
"Nie mów nikomu" - Karol na pufciach. Że cooo? "Nie mów nikomu" - Karolina Wójciak.
DJGraco — Post 308 of 328
2025-06-05 11:26
4 likes
See how your data is damaged Yyyy, cooo? See how your data is managed
2025-09-28 12:27
2 likes
Edited
Sprawdzam rapowe newsy: Nas wygryzł Jaya-Z w walce o budowę kasyna w Nowym Jorku Eee, Nas wygryzł jaja? Jakie jaja... Co jest? Nas, wygryzł, Jaya-Z, w walce o budowę kasyna. Ahaa, zwiecha roku :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Zamiast nazwy wątku taxi na zamówienie usłyszałam tabsy na zamówienie. Myślałam, że to jakiś ćpuński wątek
Happy hacking
Chcę się dowiedzieć coś o tym magicznym stroiku korg ca-50. Lecę po wynikach, a tu... sklep muzyczny guwno. Że co? Aha. Sklep muzyczny Kutno.
przyjaciułka powiedziała, oczywiście, a ja, w piździe. x dd.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Monte — Post 313 of 328
2026-02-01 20:06
Przeglądam zalogowanych użytkowników i trafiłam na nick Taiwał, a usłyszałam: Tajwan i musiałam przeczytać go kilka razy.
Give me a sign.
2026-02-09 13:51
3 likes
Wyświetliła mi się taka reklama, 24 miesiące gwarancji i 30 dni na zwrot – bezpieczne zakupy online. LapLando.pl. zrozumiałam, na klango.pl.
Dzień dobry! Kilka dni temu jak byłem sobie w sklepie i piłem sobie cole czekając na bułki, aż się upieką to pod koniec pracy dziewczyna mnie się spytała jak idą tam puszeczki, a ja usłyszałem jak idą tam koszyczki. Myślałem wtedy o jakie jej koszyczki chodziło.
Pozdrawiam
Jak ja lubię ludzi krzyczących na pół chaty. Zamiast mroźna aura opuszcza Polskę, usłyszałam mroźna Paula opuszcza forsę
Happy hacking
Michał Kasperczak, Damian Przybyła, Sylwester Piekarski, Wojciech Mann - Tyfloinformatyka Lat 90 Eeee? Co Mann robi w Tyflopodcascie? Jeszcze raz: Michał Kasperczak, Damian Przybyła, Sylwester Piekarski, Wojciech Maj - Tyfloinformatyka Lat 90
przeglądam se tiktoka, i nagle słysze, nerwowa dostawa z amazon????yyyyy, jeszcze raz. hodziło o darmowa dostawa z amazon x dd.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Dzisiaj na Eltenie z jakiegoś powodu rozpoznawaj znaczniki mordo, a nie markdown usłyszałem, serio :D
Senter San
A jak mówiłam: i gdzie ja znowu odłożyłam ten głupi telefon. To ludzie usłyszeli: I gdzie ja znowu odłożyłam ten ból Pitefa
Happy hacking