Transcription
A to teraz mi zadałeś trochę trudne pytanie, z tego co ja pamiętam to tylko raz miałem taką sytuację, że było faktycznie coś takiego tylko jak jest, ale potem jakby się opamiętał, no i pamiętam, że to było rano, więc oznajmił mi i wobec, że jest 19 ileś i któryś stycznia, tylko już nie pamiętam który, roku też nie pamiętam.
No to sobie mówię, na razie go nie ustawiam, poczekam te parę dni, zobaczę czy on w ogóle jakoś dojdzie do siebie, no ale tak, skończyło się tym, że parę dni poczekałem i faktycznie nie restartował się.
No to pomyślałem sobie, może gdzieś był kurcze niestyk, może gdzieś coś nawaliło, może coś się stało, no i co?
No i wziąłem go, ustawiłem, oczywiście równo z wszystkimi zegarkami, głównie w komputerze i w telefonie, no i co? No i włączyłem sobie raport godzinowy nawet, no ale co to dało, jak za parę dni znowu się zrestartował, no i w końcu przestał w ogóle działać.
Więc chyba te zegarki są...
...wadliwe.
I jak na taką cenę, moim zdaniem, bo też o tym myślałem, jak na taką cenę, jaką oni chcą za ten zegarek, czyli 119 zł, to moim zdaniem to się zbytnio nie opłaca, bo ja ostatnio sobie robiłem takie porównania tych zegarków, no i fakt faktem, wszystko ma swoje plusy i minusy.
Ale spójrz na to, Markusie...
...troszkę jakby innej perspektywy, to znaczy, relojki te za 60 zł przynajmniej mają dwie strefy czasowe, te zegarki za 119 nie mają tych dwóch stref czasowych, zaś relojki nie mówią daty, a te za 119 mówią, zaś w tych, zaś w relojkach możesz ustawić drzemkę.
...w tych...
...w tych...
...w tych...
...w tych za 119 nie ustawisz tej drzemki, choćbyś chciał, bo to fizycznie niemożliwe, zaś, czekaj, zaś w relojkach nie ma raportu godzinowego, zaś w tych za 119 zł jest i jedyne właśnie, co w tych zegarkach za 119 zł jest fajnego i to bardzo będę sobie cenić, to to, że tam jest właśnie ten raport godzinowy do 21.
...i potem do 7.
...i potem do 7.
...i potem do 7.
...no nic już nie gada, ale na dobrą sprawę, to w tych relojkach, tych tańszych jeszcze, nie tych za 60 tylko jeszcze tańszych, na dobrą sprawę można było to samo zrobić i to na jedno wychodziło.
...co jeszcze?
...no w tych właśnie za 119, tak jak wspomniałem w poprzednim poście, irytuje mnie ten alarm, bo jest tylko jeden raz i tak naprawdę tylko tyle.
...i tak naprawdę tylko tyle.
ustawić to byłoby super
a i pierwsza taka ważna
rzecz nie ma stopera
jak dobrze pamiętam
w tych
w tych
zegarkach chyba za
180 co miały te
4 aralmy właśnie były stoper