Witajcie. Mam takie pytanie. Mamy komputer stacjonarny, bodajże marki Dell, ale tego akurat nie jestem pewien. Chodzi o to, że tam jest zrobiona partycja dysku C, która ma 52,6 GB rozmiaru. Oczyściliśmy z moim tatą trochę tą partycję, usuwając trochę programów, bo tam było 82 programy zainstalowane, z czego większość i tak była nieużywana, obecnie jest tam coś ko,ło 50 programów. Wolne miejsce na tej partycji to coś koło 6 GB, i mam w związku z tym pytanie. Co możnaby ewentualnie jeszcze wywalić, aby to miejsce jeszcze bardziej zwiększyć? Bo jak będę instalował jakieś aktualizacje, to bardzo szybko to miejsce znowu się zapełni. Więc pomyślałem sobie, że spróbuję jeszcze bardziej zwolnić to miejsce na tym dysku, bo rozszerzyć tego dysku się nie da, mimo, że jest nieprzydzielone miejsce o rozmiarze 50 GB, ale nie umiem go dodać do tego dysku C. Tylko chodzi o to, że już nie mam za bardzo pomysłu, co mogę jeszcze z tej partycji C usunąć, aby zyskać jeszcze trochę wolnego miejsca, bo 6 GB wolnego miejsca, to trochę jednak za mało. Czekam na jakieś porady i odpowiedzi na moje pytanie, bo to jest dla mnie dość ważna sprawa.