Ooo, wreszcie ktoś o mnie mówi! No, wydaje mi się, że taki kontakt byłby elegancki, tylko najlepiej chyba nawiązuje mi się kontakty z osobami, które widziałam choć rz w życiu.
A ja chciałbym, chociaż raz już tą osobę widziałem na żywo, ale chciałbym tak troszkę na dłużej się spotkać z użytkownikiem łowca androidów, tak żeby pogadać i się bliżej poznać.
To tyle, dziękuję.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ee, Lola, Ty? To nawiąż ze mną kontakt skoro tak, zaczniemy od tranzakcji polegającej na kupieniu przez Ciebie około 60 raz nagranych i prawdopodobnie nigdy albo raz jeden odsłuchiwanych kaset.
A ja bym chętnie nawiązała kontakt z Mulką, bo kojarzę ją, ale jakoś nie mam odwagi napisać, jakoś się boję. Nie wiem, coś mnie powstrzymuje. Chciałabym, ale się boję.
Tak samo z Agatą Kantyleną też ją kojarzę, ale jakoś boję się napisać. Chyba do Puszkina też jakoś nie pisałam nigdy, a kojarzymy się. Nawet słyszeliśmy na konferencjach, ale jakoś się do niego nie odezwałam.
Na pewno znalazłoby się parę takich osób, z którymi chciałabym nawiązać kontakt, a zwyczajnie się boję.
Na przykład...
Chciałam do niedawna nawiązać kontakt z Celtic1002. Nie byłam pewna, czy ona to ona, ale dowiedziałam się, że to ta osoba, o której myślałam i właśnie niedawno udało mi się, całkiem niedawno, bo właściwie w tym tygodniu, udało mi się ten kontakt nawiązać i z tego się bardzo cieszę.