PSE Forum mieszane

Osoby, z którymi chcielibyśmy nawiązać kontakt

Started by Paulinux 68 posts last post 2 years ago Page 2 of 4

#21 1 like

W obecnej chwili, czyli patrząc na obecny stan naszych, ekhem, relacji.

a ja chyba nie mam takiej osoby, z którą bym chciał nawiązać kontakt

#23 1 like

Nie pogardziłabym bliższą znajomością z Zuzlerem. :D WYdaje mi się, że byśmy się dogadały. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#24 1 like

Ooo, wreszcie ktoś o mnie mówi!
No, wydaje mi się, że taki kontakt byłby elegancki, tylko najlepiej chyba nawiązuje mi się kontakty z osobami, które widziałam choć rz w życiu.

Chętnie nawiązałabym też głębszy kontakt z jamajką. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#26 1 like

Trzeba by się spotkać kiedyś, choć raz Lwico w jakimś eleganckim towarzystwie i w sprzyjających okolicznościach przyrodniczych.

#27 1 like

@Zuzler, trzeba kiedyś się spotkać, nie ma wyjścia. :) Ciekawe, czy kontakt ze mną komuś się marzy. :D

#28 1 like

Ja też chętnie nawiązałabym kontakt z Zuzler. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#29 1 like

Mnie się marzy <3 Trzeba na żywca się zobaczyć!

#30 1 like

Bardzo bym chciała spotkać też Skrzypenkę na żywo, na dłużej proszę!

Transcription

A ja chciałbym, chociaż raz już tą osobę widziałem na żywo, ale chciałbym tak troszkę na dłużej się spotkać z użytkownikiem łowca androidów, tak żeby pogadać i się bliżej poznać. To tyle, dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#32 1 like

Ee, Lola, Ty? To nawiąż ze mną kontakt skoro tak, zaczniemy od tranzakcji polegającej na kupieniu przez Ciebie około 60 raz nagranych i prawdopodobnie nigdy albo raz jeden odsłuchiwanych kaset.

#33 1 like

@Wiolinistka jestem jak najbardziej za. :)

#34 1 like

Łeee, a mnie nie chcesz spotkać? :D

#35 1 like

Ooo, bardzo mi miło @Kat i wzajemnie!

Transcription

A ja bym chętnie nawiązała kontakt z Mulką, bo kojarzę ją, ale jakoś nie mam odwagi napisać, jakoś się boję. Nie wiem, coś mnie powstrzymuje. Chciałabym, ale się boję. Tak samo z Agatą Kantyleną też ją kojarzę, ale jakoś boję się napisać. Chyba do Puszkina też jakoś nie pisałam nigdy, a kojarzymy się. Nawet słyszeliśmy na konferencjach, ale jakoś się do niego nie odezwałam. Na pewno znalazłoby się parę takich osób, z którymi chciałabym nawiązać kontakt, a zwyczajnie się boję. Na przykład... Chciałam do niedawna nawiązać kontakt z Celtic1002. Nie byłam pewna, czy ona to ona, ale dowiedziałam się, że to ta osoba, o której myślałam i właśnie niedawno udało mi się, całkiem niedawno, bo właściwie w tym tygodniu, udało mi się ten kontakt nawiązać i z tego się bardzo cieszę.

Give me a sign.

#37 2 likes

A ja jak chcę nawiązać kontakt, to po prostu to robię ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#38 1 like

@Zuzler: Jestem jak najbardziej za. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#39 2 likes

@Zuzler, ja z Tobą też chętnie

Transcription

Jak ja dobrze pamiętam, to użytkowniczki Agaty Kantylena już od dłuższego czasu na Altenie nie ma.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.