PSE Forum mieszane

Osoby, z którymi chcielibyśmy nawiązać kontakt

Started by Paulinux 68 posts last post 2 years ago Page 1 of 4

#1 1 like

Transcription

Dzień dobry. Dawno nie tworzyłam tak wielu wątków i w ogóle wpisów na forum głosowym. Jednakowoż chciałabym, żeby ono było bardziej sensowne, dlatego że brakuje mi tutaj sensownych wątków. Więc stwierdziłam, że będę je tworzyć. Generalnie jeśli chodzi o ten wątek, chodzi mi o najbardziej Eltenowiczów w tym momencie. Może się to rozwinie jakoś w inną stronę. Ale na ten moment chodzi mi o Eltenowiczów, z którymi chcielibyśmy nawiązać kontakt, ale nie możemy. Na przykład przez nieśmiałość, albo przez to, że już się nie udzielają na elcenie. Albo przez jakiekolwiek inne czynniki, które blokują nam ten kontakt, a chcielibyśmy go mieć. I w sumie taka tematyczna księga zażaleń. A może to się rozwinie w ten sposób, że jeżeli ktoś poda te osoby, to te osoby się odezwą do nas? Albo... ...jakoś tak. Nie wiem, w sumie wątek luźny dla hecy i tak po prostu. U mnie są to trzy, a nawet w sumie cztery osoby. Ale cóż, powiem o nich jak inni się wypowiedzą, no bo... ...cóż, może wtedy nabiorę większej odwagi na tego typu wyznania. Tak więc na ten moment dobranoc i miłego dnia. Dziękuję.

Happy hacking

#2 1 like

Transcription

Dzień dobry. Raczej ze wszystkimi, z którymi chciałem kiedyś nawiązać kontakt, w kontakcie nawiązałem. Druga rzecz w tym, że na pewno z kimś ten kontakt był lepszy, z kimś może gorszy, z kimś rozmowa trwała dość długo, z kimś trwała do dziś, a z kimś skończyła się na dwóch, trzech wiadomościach. Także ja po prostu raczej jeśli widzę, że osoba jest ciekawa i że mam co do niej powiedzieć, raczej do takiej osoby piszę. A jeśli nie mam nic do powiedzenia, albo widzę, że osoba jest nieinteresująca, albo widzę, że nie uda nam się zbudować jakiś tam kontakt, to raczej już do osoby nie piszę.

Transcription

No jedyna osoba, która mi się nasuwa na myśl to jest ewentualnie Agata Cantilena 25, gdyż tak jak wspomniałem w Twoim pierwszym wątku, który stworzyłaś parę minut temu, a może paręnaście, bardzo ciekawie prowadzi bloga i dosyć fajnie śpiewa.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#4 1 like

Transcription

No okej. Co do mnie, to są to osoby o nickach Pawlink, Mulka, Syntezator i przed chwil... Znaczy Chrynik, ale Chrynik, no już wiadomo, że nie nawiążę z nim kontaktu. Syntezator nawiązałabym, ale już się nie udziela, a nie chcę szpiegować po Facebooku. Natomiast co do Pawlinka i Mulki, to nie wiem, jakoś tak się boję napisać.

Happy hacking

#5 1 like

Transcription

Syntezator może się nie udziela, aczkolwiek logować się nadal loguje, więc napisać do niego jak najbardziej według mnie można. A jak się ja mam kogoś takiego, z kim bym chciał nawiązać kontakt i tego nie zrobiłem? Nie, raczej jak chcę z kimś pogadać, to po prostu do niego piszę, bez jakiegoś tam powstrzymywania się.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#6 1 like

Transcription

No cóż, więc wychodzi chyba na to, że tylko ja cierpię na ten problem.

Happy hacking

Transcription

Dzień dobry, ja tutaj się wypowiem może w czasie przeszłym, tylko że był taki jeden użytkownik, z którym chciałem nawiązać kontakt, ale jakoś wcześniej to mi nie wychodziło. Mianowicie był to użytkownik Denis333. Mamy podobne pasje, mamy podobne zainteresowania, ale nie wiem w sumie dlaczego ja nim nie nawiązałem kontaktu. Jednak jakoś w zeszłym roku, w kwietniu się zaczęło tak, że ja do niego napisałem o technobase'ie, on mi odpisał, no i w sumie taka nasza znajomość się zaczęła, i teraz korespondujemy ze sobą dość często. Więc tak, a co do użytkowników, z którymi chciałbym nawiązać kontakt, to nie wiem, musiałbym się zastanowić. Kto wie, może to jest Paul Linux, ale nie wiem czemu jakoś ten... Zresztą ja tam... Muszę się nad tym zastanowić, bo tak, na pierwszy ogień to nie jestem pewny. No zwykle z takimi osobami, z którymi chcę nawiązać kontakt, po prostu do nich piszę i tyle. Jeszcze był taki użytkownik Gadzio. Obecnie go nie ma na LTE, dlatego że po prostu odszedł z niego, ale mam do niego maila i jest całkiem spoko.

Transcription

Witam, ja chciałbym nawiązać kontakt z Wesołkiem, bo wydaje się naprawdę śmieszny i to w pozytywnym znaczeniu tego słowa. W sensie, pośmiać się z nim można, zdaje się mieć wielką wiedzę, czy przynajmniej świadomość pewnych rzeczy, o których można by było porozmawiać, przeanalizować, przedyskutować. Zdaje się być naprawdę ogarnięty, ciekawy, po prostu interesujący jak dla mnie i myślę, że byśmy się dobrze dogadali, więc jeżeli słyszysz to Wesołku, napisz pierwszy może, bo nie wiem czy ja napiszę, bo raczej nieśmiały jestem. Chociaż z drugiej strony, kto wie, często moje znajomości się wywiązują z, nie wiem, jakiejś współpracy może, albo na przykład... Jak ktoś wejdzie na konferencję, to zaczniemy więcej rozmawiać i potem trochę się ludzie przybliżą do siebie, prawda, więc może tak się stanie. Jeszcze myślę, że chciałbym tak bardziej się kontaktować i porozmawiać z panią Helenką, gdyż ma oczywiście wiedzę, ma doświadczenia w wielu dziedzinach. Może wiele mi powiedzieć na temat komunizmu w Polsce, jak i innych, prawda, sytuacji, które mogą mnie ciekawić. Z wielu różnych... Przyczyn. No i jeszcze na pewno kilka jest, ale takie dwa moje priorytety w tym momencie, mam wrażenie, to właśnie te osoby, o których wspomniałem.

Senter San

#9 1 like

Nie miałabym nic przeciwko nawiązaniu kontaktu z Wiolinistką.

#10 1 like

Ale, że tak dokończę myśl, na razie go nie mamy, bo ona jest tu za krótko.

#11 1 like

Chętnie nawiązałabym kontakt z Wiolinistką.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#12 1 like

No co za zbieg okoliczności :D

#13 2 likes Edited

A, z Cinkciarzem też bym nawiązała z przyjemnością, choćby z uwagi na to, że, jak jeszcze niedawno pisał, mieszka w tym samym mieście, a znajomości z okolicy warto mieć, choćby na zasadzie "hej co tam", "a żyję sobie". I cholera nie wiem, czemu jeszcze do tej znajomości naprawdę nie doszło. Może on nie chce? :D

#14 1 like

a to z Cinkciarzem można by zwiększzyć, żeby doszzkolić sięz tego inwestowania.
Tak to raczej jak z kimś chcę mieć kontakt, to go mam, bo czy napiszzę do kogoś, czy na konferencjach się pozna jakąś osobę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Chciałabym nawiązać kontakt z DJsenterem, wydaje się być osobą wesołą z dystansem do siebie.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#16 1 like

No i mieszkacie chyba oboje w UK, no nie Snajper?

Tak
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#18 1 like

O, z dj senterem to też bym się chętnie browarka napił, albo jakiegoś innego dobrego alko z anglii.
po co mi sygnatura?

#19 1 like

Bardzo mi przykro Papierku, ale jeśli jeszcze kiedyś zdarzy się okazja, żeby się napić z Tobą, w obecnej chwili nie sądzę, że będę od niej uciekać. P

#20 1 like

YY w obecnej chwili, to znaczy co masz konkretnie na myśli?
po co mi sygnatura?