Witam. Mam zaszczyt wam przekazać że na nowy rok japońskie studio mmgalabo albo galaxy laboratory wydało grę o nazwie komandoha do kładniej, shin shun komandoh. Jest to gra na bazie anime beyblade. Oczywiście nie mószę chyba mówić, że gra jest dla niewidomych. Jest po japońsku. W niej tworzymy własny dysk zwany spinerem. Żeby jednak powstał musimy mieć części. Dostajemy je na począdku i mamy beginner spinera. Jeśli chodzi o części tego spinera są to weapon body itd. Można walczyć w turniejach naszymi spinerami. Dla czego naszymi? Ano dla tego, że potem będziemy mogli stworzyć dodatkowe spinery. Wymieniać im części które za monety zdobywane podczask walk możemy dokupywać części. klawiszologia. Z lub enter przesunięcie tekstu jak w bk oraz zatwierdzenie obcji czy wymiany części. strzałki góra, lewo prawo dół kontrolowanie spinera. Nie możemy pozwolić bysię wywrócił. Dokładnie strzałkami lewo prawo gonimy spiner przeciwnika, góra dół kontrolujemy jego szybkość ale też stabilność. po więcej na forum.audiogames.net Oto link do gry: http://www.mm-galabo.com/soft/komandoh/komadownload.php Pozdrawiam.
Hejka ano taki zabijacz czasu znaczy jak dla mnie. Moje pytanko jak działa wam JGT? U mnie od wwczoraj jakieś problemy z logowaniem, znaczy za logować niby zaloguje, ale co chwile wywala, że coś tam time out i nie ukrywam tłumaczenie przez to jest uciążliwe.
Ale wymaga aktualizacji niestety, bo jest niezgodny z nvda 2019.3.1. Zgadzam się z tym, że jest to gierka na zabicie czasu, bo odblokowałem tryb online i już raczej nic więcej nie ma.