Gry audio (dyskusja ogólna)

komandoh nowa perełka od galaksy laboratory.

Założony przez rafalko112 18 wpisów ostatni wpis 5 lat temu

Witam. Mam zaszczyt wam przekazać że na nowy rok japońskie studio mmgalabo albo galaxy laboratory wydało grę o nazwie komandoha do kładniej, shin shun komandoh. Jest to gra na bazie anime beyblade. Oczywiście nie mószę chyba mówić, że gra jest dla niewidomych. Jest po japońsku. W niej tworzymy własny dysk zwany spinerem. Żeby jednak powstał musimy mieć części. Dostajemy je na począdku i mamy beginner spinera. Jeśli chodzi o części tego spinera są to weapon body itd. Można walczyć w turniejach naszymi spinerami. Dla czego naszymi? Ano dla tego, że potem będziemy mogli stworzyć dodatkowe spinery. Wymieniać im części które za monety zdobywane podczask walk możemy dokupywać części. klawiszologia. Z lub enter przesunięcie tekstu jak w bk oraz zatwierdzenie obcji czy wymiany części. strzałki góra, lewo prawo dół kontrolowanie spinera. Nie możemy pozwolić bysię wywrócił. Dokładnie strzałkami lewo prawo gonimy spiner przeciwnika, góra dół kontrolujemy jego szybkość ale też stabilność. po więcej na forum.audiogames.net Oto link do gry: http://www.mm-galabo.com/soft/komandoh/komadownload.php Pozdrawiam.
radio plays is super

Bardzo ciekawe. A czy ta gra będzie kiedyś po angielsku?

Nie wiem. Niestety narazie zostaje używać nvda translate albo jgt.
radio plays is super

Hejka ano taki zabijacz czasu znaczy jak dla mnie. Moje pytanko jak działa wam JGT?
U mnie od wwczoraj jakieś problemy z logowaniem, znaczy za logować niby zaloguje, ale co chwile wywala, że coś tam time out i nie ukrywam tłumaczenie przez to jest uciążliwe.

Mam to samo musisz wywalićjgt i zainstalować na nowo. ehh ian reed ty gląbisiu.
radio plays is super

dzięki ja też mam ten problem gra jest super
Time to exterminate.

#7 Archived

Banned

A ja mam NVDA alfę, więc se nie pogram :(

to był chwilowy problem już jgt działa normalnie

Ale wymaga aktualizacji niestety, bo jest niezgodny z nvda 2019.3.1.
Zgadzam się z tym, że jest to gierka na zabicie czasu, bo odblokowałem tryb online i już raczej nic więcej nie ma.
Wolę ciebie wolność!

Ja nie mam problemów z jgt że niby niezgodny z nvda. no cóż.
radio plays is super

Bo pewnie aktualizacji nie sprawdzałeś, albo jgt został już zaktualizowany, ale ricky napewno nie jest.
Wolę ciebie wolność!

A nvda translate?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ważne jest to, że jest wersja 2, dodająca np leweling.

Tego to nie wiedziałem, ciekawe

Mówienie o tej grze jako o "perełce" jest sporą superlatywą, ale to tylko moje zdanie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#17 Archived

Banned

Nie no, ta gra jest ok, jak na tego typu producentów.
za zwyczaj od ich produkcji uciekam po godzinie, bo utykam ale to jest nawet.

@Mara: Miast Rickiego jest teraz Translate :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P